1.12.07

FEM LES MALETES?

Una petita sorpresa continua amagant-se a la part de darrere de la Casa de la Festa... i és que la maleta que allí hi ha no es mou: peti qui peti.

Qui serà el propietari: el nano Capità, el colom sec de l'àliga...?

Ni flowers!

9 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

és la maleta de les comissions a polítics, per fi me las trobat, gracies

Anònim ha dit...

...I hi són dintre encara¡¡¡...correu, correu, que són les del parking Jaume I¡¡¡...correu, correu, abans de que arribi el Nadal¡¡¡(aquest sí que tindrà uns bons Reis...)

Anònim ha dit...

Fem les maletes i marxem de la Tarragona Cagona dels porcs que l'embruten i dels polítics que fan POUM

mossèn ha dit...

una maleta de calitat ... sí, senyor !!! ... salut

Anònim ha dit...

Ara que ens treuen alguns autobusus municipals, amb quin autobus ens em de moure amb la maleta? Quina vergonya, pagar i nomès pagar... menys mal que els psocialistes tenen politiques per la gent menys afavorida... quins collons, la maleta porteu-la a l'ajuntament que algú ha de marxar i dins de la maleta el POUM.

Anònim ha dit...

¿Cuantas alegaciones al POUM caben en una maleta?.

Anònim ha dit...

tota la ciutat es una alegació contra l'abús de poder del Terrorisme Inmobiliari... us imagineu el resultat de CIU en el cas de haber conegut el POUM el dia seguent de la seva aprobació, just una setmana abans de les municipals? amb el correspnent silenci del PSC sobre el contingut de l'acta d'aquest ple municipal. NO ENS ENGANYEM TOTS SON IGUALS. DRETA O ESQUERRA LA QUESTIÓ ES MANAR I FER-SE AMB LA PELA ELS ANYS QUE ELS HI DURA MANAR.

Mon ha dit...

voleu dir que aquesta maleta no es alguna de les perdudes de les que encara busquen pels aeroports?

Anònim ha dit...

O la del Pocholu...