19.12.07

TOT EVOCANT EL RACK -D'EMPETROL-

Alguns dels tendals que ara floreixen com a bolets a la rambla Nova són d'allò més innovadors doncs realment ens recorden a la nit més moguda que ha existit a la Tarragona contemporània... la del pet del rack d'Emnpetrol en la qual milers de tarragonins van fugir amb matalassos, canaris i els respectius sogres.

Aquest xiringuito -improvitzat- ens demostra com no tot són glamour i multinacionals al bell mig de Tarragona.

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

la gent fugia de Tarragona hi arribava a les gasolines de Reus amb pijama una capsa de galetes i una botella de moscatell i sense un duro per pagar la gasolina, va ser molt divertit !!!

salutacions

Anònim ha dit...

Parlant d'Empetrol i Repsol, aquesta empresa i l'Ajuntament "Nadalenc" va acordar desprès de fer les seves obres pel riu Francolí, d'asumir les despeses de deixar-ho com estava i pagar les llums del "Pont tuning" doncs, la part del riu que queda entre aquest pont i el de la Crta València, l'han deixat pitjor que estava, confirmant que aquestes empreses nomès miren pel seu benefici, arrosegant tot el que troben, PERQUE NO FAN AQUEST TRAM DIGNE? Aquet nou ajuntament sembla que estigui passant el temps i no acaba de sol.lucionar les destroses de l'anterior. No he trobat blogs com aquest d'altres ciutats, senyal que estan millor que la nosta. Ni pel que fa als politics ni a les empreses grans o petites de la ciutat.