15.12.07

EL SALVATGE FRANCOLÍ

Ens escriu Jordi Ulldemolins Gilabert.

El nostre col.laborador ens fa cinc cèntims d'una situació ben interessant...
No tenim les fotos, però val la pena posar-s'hi.
Gràcies Jordi.
***

M'agradaria que feu algun post sobre l'estat actual del parking i park del Francolí.
No teniu fet res d'aquesta zona de Tarragona ...he fet arribar el vostre blog a veïns i amics que veuen cada dia com la meitat del parking el tenen tancat per obres però estan aturades, però la urbana denuncia a qui aparca malament, el tenen tancat per vici o per omplir el parking de Lluís Companys.
La brutícia que la gent aboca al parking (cendrers, buidades de "maleteros") etc etc, tot i que està equipat de papereres, ja se sap. Un altre tema és l'estat de la zona infantil, tancada pels nens que deixen de disfrutar d'un equipament tant necessàri, si entreu, perquè es pot entrar malgrat les tanques, podreu gaudir de grafitis, defecacions, restes de les orgies que es fan etc etc....

Arbres morts, senyals tortes, i un llarg etc, per fer de 20 a 30 fotos i omplir el vostre blog. Una veritable pena. A les persones que he fet arribar el vostre blog els he dit que us facin les fotografies però millor si us voleu avançar, arriben les festes i ningú serà capaç de tenir això funcionant per les vacances dels nens.

Novament us felicito per la canya que doneu...amb l'humor com a via de protesta. (M'agradaria aportar les fotos però no disposo de mitjans per fer-ho).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoy nuestro diario eclesiástico de Tarragona ha publicado detalles de esta nueva "zona verda" a ver cuanto tarda en convertirse en otra "zona mierda" al parecer no llevamos 1 año y todo está en régimen de abandono y en estado deprorable, unas fiestas de navidad en la que podria disfrutar mucha gente y sobretodo los niños y lo tenemos así... ¿que estan esperando a arreglarlo antes de las Elecciones? vaya panda de politi-quillos que tenemos. Yo hubiera sancionado a la empresa que se encarga de esto pero como deben ir a comisión lo pagamos todos. El alcade publicó su patrimonio pero no dijo nada de multiplicar por 3 su sueldo. El POUM espera y quien espera desespera ¿Que tipo de ciudad quieren que sea? que no ven que la gente esta muy crispada, que esperan a que les monten una en la TV o una manifestación... porque todo es proponerlo. Miren al sr. Nadal como se le despidió.

Anònim ha dit...

Totalmente d'acord amb el ciudadano indignado, de que serveix tota aquesta inversió si despres en vacances escolars, aquestes instal.lacions estàn tancades per vandalisme, aquest politi-quillos haurien de veure la cara dels nens quan s'acosten al vaixell i ploren perque les seves il.lusions entàn clausurades, o la cara dels pares veien com un aparcament està tancat perquè sí! Si la ciutat no sap mantenir un ordre, caldria fer alguna cosa més que sortir a totes les fotos de diaris de propaganda electoral, 150 anys de Urbana i els darrer 10 anys de gent uniformada que va dins d'un cotxe sense fer res. L'acte feia riure...srs. Si s'ha d'evitar el tancament d'aquestes instal.lacions que els "que manen a la urbana" facin patrullar "a peu" almenys de 10:00 a 00:00 els caps de setmana algún agent per aquestes parts de la ciutat, ES TANT FACIL COM AIXÒ. i sino que prenguin apunts dels parcs de Madrid, o Barcelona... on sempre hi ha alguna autoritat a prop. Hi ha urbanos que no aguantarien 1hora caminant a peu, estàn atrofiats. AIXI POTSER ESTARIEM MES CONTENTS DE PAGAR IMPOSTOS. Perquè quan jugaba el Nàstic a 1a disposaven de tots els efectius per controlar els partits? doncs això es una empresa privada en unes instalacions municipals, aquestes instalacions també són municipals.