12.3.07

BON COP DE DESTRAL


Ens hem donat una volta pel carrer Destral. Fa temps un dels nostres lectors reclamava que ens féssim una passadeta per aquest estret carrer de la Part Alta, un carrer entranyable i que desprén el típic caliu del barri. Aquest és el carrer que sovint utilitzem per passar quan el carrer Major està atapeït de gent per algun acte ciutadà d'aquests massius. Es tracta del típic carrer alternatiu de pas...
Però ens han comunicat que també és el típic carrer-toilet.

Quants cops hem vist turistes fent fotos i el nostre carrer fet un fàstic! Si bé és cert que el netegen més sovint que mai, què té pensat fer l'Ajuntament per arreglar aquest carrer?
Un dia, anava a treballar i un xavalito estava pixant a la porta de casa meva...

Ens expliquen que la vorera està feta malbé, que li cal ser reformada. També ens asseguren que el carrer té mostres urbanes dignes de veure, i ens han enviat aquestes fotos. Es tracta d'una closca de molusc fosilitzada a la vorera i d'una llosa romana encastada en una paret del carrer. Gràcies camarades!

5 comentaris:

Joan ha dit...

Sembla mentida que un carrer tan bonic es degeneri tant. Per quan la història aquesta del Carrer com a casa al carrer Destral?

Anònim ha dit...

Un carrer tan maco i tan descuidat i molt es per culpa del mateixos ciudatants tarragonis que utilitzan aquest carrer per pixar ells i que caguin el gossos!

Marta ha dit...

Estoy de acuerdo que la calle Destral es muy bonita y es una pena que no la tengan en mejores condiciones, sobre todo en verano la situación es bastante desagradable pues en tiempos de conciertos se usa como baños públicos y creo debería haber más limpieza y vigilancia de las normas.

Mon ha dit...

Ai! "la avenida de la Hacha" ( aquest es el nom que en l'epoca d'en Franco li hages agradat a mes d'un) un carrer tan bonic i tothom el te abandonat. A tall de suggeriment pels veïns...- Al tio que s'hi pixi (no, no li talleu la sigala)li tireu un cubell d'aigua des de el balcó abans s'estilava molt fer aquestes coses

Anònim ha dit...

PORCS DELS COLLONS!