7.3.07

PILÓ LLIURE

Dintre de les tasques de manteniment dels monuments tarragonins, i després de l'enderroc de part de la muralla romana aquesta està superant una innovadora prova.
Es tracta del llençament de piló contra el carreu, contra la pedra. D'aquesta manera els responsables poden copsar l'estat d'erossió de la pedra i actuar si convé cames ajudeu-me.
L'afortunat piló, després de ser utilitzar per a aquesta prova és alliberat com si d'un esclau romà es tractés. Com que gaudeix del complexe d'esclau i la síndrome d'Estocolm el piló no gosa allunyar-se del seu lloc de captiveri.

14 comentaris:

j.Sanvisens ha dit...

Estic fart de tants pilons voltant pel món "sueltos". Si els ajuntéssim tots podríem tornar a enmurallar Tarragona em sembla

Tondo Rotondo ha dit...

o PER cARNAVAL ORGANITZAR LA guerra dels pilons ;-)

Romanill ha dit...

Hostia, hostia!. Aqui falta la foto del dia que el autocar del Manel Fuentes es va empotrar al portal del Roser... no anava ni endavant ni enrera. I vinga a fregar la pedra!.

gos ha dit...

Explica'm això del bus amb detalls, que promet.. Romanill!

romanill ha dit...

La foto es: l´autocar amb el logo del Manel ben gran al vidre posterior,treient el culet per el portal. Les rodes de la dreta dalt la vorereta i l´aresta esquerra del sostre, empotrada a l´arcada.
Quina llástima d´autocar.

Cucafera ha dit...

Sí, és una vergonya que un autocar pugui intentar travessar el portal del Roser impunement (en sóc testimoni). A sobre, la colla del Fuentes pixant-se de riure dins l'autocar. Vergonyós! Com vergonyós és veure el piló cada dia des de fa unes quantes setmanes (hi passo cada dia). Eleccions JA!!

carol ha dit...

Ayer casualmente cuando venía de buscar a mi hijo del cole pasé por el lugar donde se encuentra el pilón y había cantidad de chicos jugando violentamente con dicho objeto...increible!

Cèsar Llamborda ha dit...

Hauríem de fer una porra per ebrinar quantes setmanes trigaràm el piló a tornar al seu estat originari.

Leo ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡Porra Ya!!!!!!!!!
Yo apuesto a que estará hasta el Domingo de Ramos (1/4/07), desde el día de hoy, 23 días. ¿Hay quién dé más?

Tondo Rotondo ha dit...

VOTO pel 2 d'abril, doncs no crec que currin el diumenge de Rams, tot i que aquesta data proposada per Leo és abstant realista, ja que suposo maquillaran el casc antic abans de les processons de setmana santa.

Per cert! Us heu fixat mai en un dels passos, portat pels del Serrallo? Un any vaig veure com s'aturava i després començava a sortir pixat (meados) per tot l'asfalt.

Curiós.

PORRA EL DIA 2 D'ABRIL !!!!!!!!

Pere Tarter ha dit...

Porra el 8 d'abril

M.E. ha dit...

Jo crec que si el treuen a l'abril serà perquè miren aquest blog sino... esperarien a que algún drapaire el pillés...
Per cert aquest piló també l'he vist!!!

leo ha dit...

¡¡¡Perdí la porra!!! hoy, 12/3/07, a las 14:03, cuando regresaba del trabajo ya no está el pilón. ¡Me alegro de haber perdido!

Joan ha dit...

eficàcia??????