21.3.07

TIÓ WIRELESS

Un tió d'origen desconegut ha aparegut enganxat en un cable de la llum del carrer Alfred Opisso de la ciutat. Especialistes del CSI Tarraco investiguen a hores d'ara els motius que han portat aquest tió al cable, essent en aquests moments tota una incògnita.
No es descarta cap mòbil, especialment els Nòquia o els Giliphone, però sembla que les primeres hipòtesis apunten al canvi climàtic i medioambiental. L'arribada d'aquesta nova onada de fred polar al país ha portat el tió a posicionar-se en contra del Pla General de Festes Tradicionals, anant, a partir d'ara, a la seva bola. Sembla ser que el tió ja no ve per Nadal, ara ve quan vol...
Caldrà veure ara si la resta de tions el consideraran responsable de transfuguisme estacional.

10 comentaris:

Carolina ha dit...

Toda una incógnita de verdad??
Me pregunto: ¿Qué hace el tió en cuestión allí puestecito? ¿Tiene alguna función útil? ¿Cómo llegó hasta allí? Si tienen ideas pueden comunicarmelas por favor?

Anònim ha dit...

MOLT BONA AQUESTA!!! JAAAAAA

Anònim ha dit...

ES aixó home!! la onada de fred polar que me està gelant...tions i de tot tindrem, i seguirem con el canvi climátic i con unes festes a Tarragona sempre igualetes!

joaquim ha dit...

Doncs que vingui el tio a casa meva quan vulgui

Pau ha dit...

INCREIBLE!

Mon ha dit...

no ha començat ara l'hivern? doncs ara ve Nadal (el de debó, no el politic, que aquest marxa)

M.E. ha dit...

Jo em colocaré a sota i si caga... a veure si pillo alguna cosa...

M.E. ha dit...

Ara que ben pensat igual el que pillo és un bon cop de bastó...

Anònim ha dit...

La Tiorolina.

Anònim ha dit...

No sabeu res de res. Això és el dispositiu que elimina la electricitat estàtica per tal de que el neutre no s'obturi i no caigui la tensió, equilibrant així el flux lineal de bits intubats a tres bandes per metre quadrat i sense tocar el farbalàn, què dit així sembla poc.

De res, nanos.

Albertus Magnus