22.3.07

GRIS, ET VULL GRIS

Aquesta pudenta imatge la vàrem fer l'altre dia a la platja de l'Arrabassada...
Estem molt contents pel nou color de la sorra que tindran ara les platges tarragonines, ja que el gris és un color més sofert i no es veu tant la porqueria. Si us fixeu bé, els residus habituals que els usuaris tirem a la sorra, no es veuen, ja que la grisor ho amaga tot.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta platja no es com era abans. Ha baixat molt de categoria

Anònim ha dit...

Quina platja que hi ha tarragona. I això li diuen bandera blava?

Eva ha dit...

I això li diuen platja?

romanill ha dit...

Després el tractor ho remena i ens i estirem al damunt... Y que queda a la sorra d´una platja després d´una revetlla?.

Mon ha dit...

voleu dir que no son restes de la pluja acida, radioactiva.. ? o l'industria propera? o la mala neteja? no si es que desdeque no hi ha el Mallol es nota eh?

Felix ha dit...

Potser és la mala neteja però la sorra grisa es fastigosa

Anònim ha dit...

jo crec que el gris és el color oficial de tarragona, no?

Anònim ha dit...

Ara és molt fàcil criticar. Tot ha estat que l'Agustinet deixi la Regidoria i començar a notar-se en la qualitat de la sorra (o sigui, la germana del "sorro")
Mallolet, ja t'anyorem

Anònim ha dit...

potser es l'oli que perd el Mallol, quina causalitat fora el mallol i els camins del riu tornen a ser transitables...

Anònim ha dit...

L'opinió de la gent que visita tarragona es "quina ciutat tan bruta" som els que vivim que embrutem? o com que mai es neteja es nota el que embrutem per accident?...M'explico sort del vent quan bufa fort.. que acumula la brossa a certes cantonades...més que cantonades abocadors naturals... si l'alcalde va a fer campanya dos dies de neteja que s'aseguren al lloc ... la resta de ciutat no es digne que l'alcade no va de visita, home!! -tenim uns politiquillos de fira... que se'ls veu d'una hora llarga com funcionen...

Anònim ha dit...

I pensar que consideraven perillosa la sorra dels voltants dels antics "xiringuitos", doncs s'hi acumulava l'aigua que transportaven els peus (de vegades, bruts) dels banyistes, la qual cosa podia provocar fongs. On són ara les mesures sanitàries? Eihn?

Albertus Magnus