5.3.07

SENYALS

La senyal ens informa a través dels ja clàssics fulls enganxats barroerament un damunt de l'altre. El problema és que aquests fulls tapen la senyal i es fa precís que l'Ajuntament instal.li una senyal supletòria.
Des d'aqui llenço una pregunta al ciber-espai tarragoní del món mundial: Per quin motiu no instal.len senyals de prohibit aparcar com les de la foto a la plaça Imperial Tàrraco davant de l'Open Cor i l'Hotel Ciutat de Tarragona?

7 comentaris:

leo ha dit...

Sencillamente, porque se las llevarían de recuerdo a sus ciudades, como muestra de lo "listos" que somos en Tarragona.

Joan ha dit...

No instal.len senyals de NO estacionar en aquests llocs que dius, perquè tenen tots els senyals ocupats pels carrers de la ciutat. Pensa que s'han de posar dues senyals per lloc...

gos ha dit...

I el pitjor és que si mirem la foto les senyals obstaculitzen la cera, !!!!!!!!!!!!!!!!

Bibi ha dit...

En mi pueblo lo hacen de otra manera en estos casos. Usan las fotocopias, pero las pegan en la pared por toda la calle, que tampoco queda muy bien pero la gente enseguida se queda con la advertencia.

chow chow ha dit...

La meva pregunta es: algu fa cas a aquestes senyals tan cutres??¿

Lo Mon ha dit...

heu de tenir paciencia. quan s'acabi la tinta de l'impressora, caldra cercar un altre sol.lució perquè fins que s'aprobi el nou pressupost per comprar un altre cartuxo de tinta, potser algu se li pasara pel cap posar una senyalització com cal
ostres,ostres,ostres i reiem de Lepe!

Anònim ha dit...

les podrien escriure a mà els funcionaris ociosos mentres fan cafès i canyes a la plaça de la font.