10.3.07

ZEBRES CREUADES?

Jordi Sanvisens, vell col.laborador d'aquest blog, ens fa arribar un treball que no te desperdici... Aquí va:

Bé, les fotos no poden ser més explícites: Un pas de vianants situat entre la Platja del Miracle i el Fortí de la Reina, just davant del Bar-musical Baraka. Una senyal vertical indica ben clarament un pas habilitat a vianants amb el pèl "a lo afro", ulleres de sol dels anys 70 i que els agradi molt Vallsamba. Si no compliu aquestes condicions els cotxes no estan obligats a parar per cedir-vos el pas. I així es pot comprovar a la fotografia, on es veu una vehicle de la Guardia Urbana que no s'atura, tot i la presència de diverses persones a punt de creuar. Evidentment aquests transeunts no compleixen les característiques remarcades a la senyal, per tant aquest no és el seu pas de zebra i els urbanos passen de llarg sense aturar-se.
Text i fotografies del col.laborador Jordi Sanvisens

5 comentaris:

pep.pe ha dit...

Els que estan creuats són els urbanus no els zebres. O no?

Anònim ha dit...

el qu està creuat és en Mallol

Joan ha dit...

Aturar un cotxe en un pas zebra quan passa una persona és més una mostra de respecte al vianant que no pas una obligació legal del conductor.

gos ha dit...

No, si acabo de llegir al diari de Tarragona que el tal mallol resulta què ar és a Dubai gestionant una mallolada i a compte de les arques muncipals: és un simpàtic vividor, que s'ho pagui de la seva butxaca.

Anònim ha dit...

Multa als urbanus