7.3.07

UNA ESTACIÓ ANOMENADA MIRACLE

Després de guanyar tots els prestigiosos premis arquitectònics possibles, entre ells el famós Monumental Premi al Ciment, els ciutadans ja sabem per fi què van construir a la Platja del Miracle. No cal dir que ha costat una mica esbrinar-ho, però després d'un minuciós estudi aproximatiu podem afirmar en aquest humil bloc ciutadà que Allò del Miracle no és altra cosa que la futura ESTACIÓ DE l'ABE.
Com podeu observar en aquesta instantània, les obres estan molt avançades i ja només falta que les vies siguin empalmades.
La intenció de TRENFE i la del Ministeri de Fragment era no dir res d'aquest tema fins passat el 2116, ja que és quan està previst que Rodalies funcioni en condicions.
Es tem, però, que algú vulgui construir un aparcament intel.ligent al soterrani de la futura estació. Ens consta que avui en dia costa molt trobar vehicles intel.ligents que aparquin sols.
Dedico aquest post a tots els usuaris i usuàries de TRENFE de la ciutat, que en són molts i molt emprenyats. Una salutació cordial a tots ells i molts ànims, que Rodalies anirà bé el 2116!

16 comentaris:

Carol ha dit...

QUÉ ALEGRÍA! POR FIN TENDREMOS LA ESTACIÓN DEL ABE BIEN CERQUITA DE CASA? Y CON ESTACIONAMIENTO Y TODO!!

Anònim ha dit...

kina manera de llançar els diners amb akestes obres ke no serveixen per res

Maite ha dit...

Seran premis al lloc més horroròs per anar de passeig de Tarragona! ciment i més ciment i ni una mica de gràcia!

Anònim ha dit...

Les vies avançades? jjjaaa, el lloc en qüestió es una vergonya!

Una mica de seny sis plau!

Candela ha dit...

Jo es sentir renfe i rodalies i ploro. Ens haurien d'indemnitzar per danys morals...

Anònim ha dit...

fins al ous de la Renfe és el que stem! Tantes obres de l'Ave i tnata mereda cada dia anem a treballar tard.

Lo Mon ha dit...

be no volieu AVEcrem doncs aqui el teniu; tres tases. (ostres,ostres,ostres quin acudit mes dolent semblo el Maties Prats)qwuan era petitet (vull dir abans d'ahir)RENFE era: Rogamos Empujen Nuestros Ferrocarriles Estropeados.
per desgracia sempre serem cornuts i pagarem el beure

Anònim ha dit...

Ep¡¡ això, no¡¡...no vulgueu encolomar-li culpes a Trenfe i el Misteri del Fragment que son exclusivament del Nadal i de la CiU...a cada sapastre, la seva galtada¡¡¡

(Nadal, hico...no credes que ya és lo tiempo da ca ta vallas a gossar de lo habido...hico dal aier ca bien sabes urpar hoi la mamella da la vaca pública?...)

Felix ha dit...

realmente resulta espantosa la obra que se hizo en la playa del milagro. Años después estamos delante de una de las catastrofes arquitectonicas mas burdas de la ciudad.

romanill ha dit...

Aixó que empalma, amb el "paseig" de la Llarga?. Donç a mi no m´empalma gens.

Anònim ha dit...

jaaaaaaaaa, serà veritat que faran un abe???

Joan ha dit...

el que es vergonyós es la desgràcia arquitectònica aquí muntada. Aquest és l'estil de projeccte que es vol fer a la PLatja LLarga?

Anònim ha dit...

Salvem la llarga!

romanill ha dit...

Jo hi tinc parents marins a la Llarga. Estan preocupats.

Maquiavelus ha dit...

traquils ara tindrem al mallolet amb ballesteros, que posarà floretes al parquing, i farà anuncis televisius

Anònim ha dit...

No sabem a què treu cap aquest bunyol de ciment construït l'any 2000 a la Platja del Miracle. Sabem qui l'està pagant, els soferts tarragonins. Sabem qui el va encarregar, la "faraona" que teniem per alcalde fins el passat mes de maig de 2007. Però sabeu quin caparró va dissenyar aquest despropòsit urbanístic? Un arquitecte sabadellenc molt vinculat a CIU de nom Jaume Bach i Núñez amb un gust certament molt dubtós. Éll sembla estar-ne molt orgullós perquè l'obra figura al seu currículum. Deu mos guardi de l'arquitectura convergent.