28.3.07

ESTÍMUL PER A LA IMAGINACIÓ

Aquesta temporada s'estrena una nova atracció turística a la ciutat. Es tracta d'una innovadora campanya educativa que pretén estimular la imaginació dels nostres estimats turistes culturals, els quals prèviament han passat pel Port del Ventura.
L'agosarada atracció consisteix en instal.lar artefactes urbans de difícil interpretació al bell mig de les nostres places. El turista, sense cap tipus d'informació, rètol o plafó informatiu, haurà d'esbrinar què té davant dels seus ulls. El silenci informatiu provocarà un estímul a la seva imaginació, que reforçarà l'autoestima del turista.
Per un turisme de qualitat, deixem a la imaginació allò que no es diu...
Què és aquest artefacte de la Plaça del Rei?

Dedicat a la família Franquet bona gent i seguidors del nostre bloc!

12 comentaris:

romanill ha dit...

Aíxò també ho han acollat a terra?.

eduard ha dit...

un O.C.N.I. !!!!!!!

Objecte Circular No Identificat

salut

Tondo Rotondo ha dit...

Com a mínim aquí sota s'hi amaga una versió heretge i heterodox a del tarragoní Oracional de Verona, a mode de Codi davinci nostrat....

Pepi ha dit...

Quin furatttttttttttttttttt

Josep ha dit...

Parece una escalera de caracol.

rubén ha dit...

El turista farà unes quantes fotos a la plaça del rei amb aquest artefacte de fons

Marc ha dit...

A lo mejor es una mini plaza de toros

leo ha dit...

En teoría, a través de este pozo se podrían ver los cimientos o fundamentos de una de las paredes del Forum; en la práctica, NO SIRVE PARA NADA, solamente para elucubraciones y estorbo; porque a través del cristal, siempre empañado por la humedad del pozo, sólo se ve una "m...pinchá en un palo".

Anònim ha dit...

Um bolo de chocolate???!

Anònim ha dit...

No, es una expresión hecha. Sería como... oye, ¿que es un bolo de chocolate?.

Cèsar Llamborda ha dit...

Quan van instal.lar això com a mínim s'hi podia seure! Van adonar-se tb que el vidre, amb els humitats no deixava veure el fons... La idea és bona però el vidre s'hauria de netejar més sovint.

cucurbita ha dit...

És veritat, podies seure tranquil·lament i, de pas, intentaves veure el que hi havia... Potser a algú li va quedar el cul enquestat al forat i per això el decoratiu reixat.