17.11.07

AL GORE I EL MAGÍ DE LES TIMBALES

De fet els nostres ínclits governants estan en tot... Com que el canvi climàtic -si no hi posem remei- acabarà arribant, en un sostenible intent de garantir la vida als arbres de la Rambla Nova més enllà de la fosa dels casquets polars, han decidit aclimatar-los a les temperatures tropicals que venen amb un vestidet elèctric.

Aquest innovador sistema ha centrat ja l'atenció del nostrat Al Gore, què potser vingui a la ciutat acompanyat del seu assessor Rifkin, què al seu torn també assessora el partit polític capitanejat per José Luis Rodríguez.
De fet Al Gore sembla que està interessat en forçar la seva visita a Tarragona per fer-la coincidir amb la festa major de Sant Magí, doncs aquesta es desenvolupa en el tòrrid agost tarragoní. A més tot sembla indicar que Gore cobrarà els seus estipendis en monedes de 20 cèntims que distribuirà alegrement i a cabassos vestit de Magí de les Timbales, amb el permís d'Albert Vallvé.

5 comentaris:

Meritxell Ramos ha dit...

Si bé Al Gore vol dir que ja som moderns, globalment parlant.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

no li podeu fer res mes a la Rambla, que us ha fet perqué la maltracteu tant i en tant poc temps

salutacions

Lluís Balart ha dit...

He gosat afegir-voa a un Meme, que fins on en tinc registre vé d'Octavi, Jordi Salvat i Joan Miquel Carrillo. En qualsevol d'aquests blocs i en el meu hi podeu trobar informació.
Salutacions.

Anònim ha dit...

M'agradeu

Mon ha dit...

iI per que no be ara per Nadal i el posem de caganer al pessebre municipal?