26.11.07

LA SET DE LA MATARÓ


1600 mataronencs s'han posat a córrer aquest diumenge pels carrers de Tarragona.
Ens explica en Miquel Cubel Escarré la seva experiència sobre el tema:

Us passo unes fotos de com ha quedat el port avui després de la cursa popular, s'ha de dir que els patinadors i ciclistes que ens ho hem trobat hem estat entretinguts una estona esquivant botelles !!

Gràcies Miquel!
Quina feinada pels de neteja pública...
I aquesta gent de Mataró, carai quina set que tenen!
***
Una salutació als 1600 guanyadors!2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que és una vergonya per la ciutat que una cursa d'aquestes característiques es faci per polígons industrials i per les llargues insal.lacions del port, lluny de que la gent de la ciutat pugui participar més com a públic i acostar un esport que no sigui fútbol a la gent de la ciutat. A més acaba en un "Bingo" amb les dutxes d'aigua calenta i vestuaris a distàncies curtes pels esportistes... Com es que no acaba en un pabellò com la resta de curses de Catalunya? Per una rua de carnaval, de Setmana Santa, de Reixos la ciutat es pot paralitzar pero per altres motius com la cursa de bicis de santa tecla que te mes perills que "san fermín" jo fa anys que no participo, ni vull ser voluntari, és molt freda i sembla una peonada popular, prefereixo fer la de Salou o Vendrell o anar fora, la soletat del corredor de fons a la mitja de tarragona fa que sembli l'entrenament rutinari de sempre, no aporta res... tot i que amb una rambla tant llarga i carrers amples com avinguda Catalunya o es podria fer un circuit amb més caliu i no patir la fredor d'una ciutat que mira cap a interesos de la mobilitat de domingueros de vermut que un diumenge estàn tant adiestrats que no es pot tallar un carrer per a gaudir d'una activitat esportiva, quan la rambla per una bufanda de l'equip de 2a B (de la marea grana al xapapote de sempre) es va tallar durant dos o tres dies... TARRAGONA SENSE INSTAL.LACIONS ESPORTIVES ES UNA TARRAGONA SENSE SALUT.

Anònim ha dit...

...Tarracagona la Pudenta ara serà també ¡¡Tarracagona l´Assedegada (i no de Justícia)¡¡¡...i a les pruebes gràficas ma remitu....

Tarracagona tié argo espesiarrrr...