21.11.07

SAVINOSINGHAM PALACE

No és massa normal que un mossèn tingui un fill. No obstant, la ciutat incrèdula no pot deixar passar l'oportunitat de festejar aquest esdeveniment com Déu mana.
I com mana Déu?
No tinc ni idea, però moltes felicitats Mossén per l'encarnació del teu fill i moltíssimes gràcies per prestar-nos aquestes precioses fotos de Savinosingham Palace!

La propera festa "rave" que hi ha prevista en el calendari té tots els números de celebrar-se en l'edifici de la Savinosa !!! Tots els interessats, passeu pel Consistori a recollir la vostra invitació. Salut
El Mossèn.
Aquí l'escalinata on la Ventafocs va perdre la sabateta.
***
Per molts ANYS, fill del mossèn!
Esperem que quan bategis els teus néts puguis fer el convit a Savinosingham Palace!13 comentaris:

j.Sanvisens ha dit...

El texte se us anat una mica la bola, però les fotos m'agraden molt. No havia vist mai aquest edifici per dins. Fot pena.
Amb lo privilegiat que és aquest terreny, en un turonet a tocar del mar....malaguanyat!
Només que ens preocupem pel p.., Fortí i això què, no és lamentable? Hem de tirar el fortí però això que presideixi les platges 20 anys més no?

Anònim ha dit...

Majestuos argument electoral!!! Aquest com a palau d'estiu i ara pot acompanyar-se del palau d'ivenrn Tobacolera Palace! i d'altres edificis de la Corona Tarraconense: Spanish Bank, Great Theather, Metropol Theather, Saint George Stadium, Sun Hostal, Francoli Park, (per cert les obres dels parterres estàn aturades i mig parking tallat "por amor al arte". Tot es Tipical Tarragona & DO (Denomination Original).

s m ha dit...

POR QUE NO TE CALLAS!

Josep Maria Yago ha dit...

felicitats per l'"escolanet". En quin departament de l'Ajuntament cal demanar les invitacions per la rave? o és a la Diputació?

mossèn ha dit...

gràcies companys !!!
;)

Jaume ha dit...

Molt bo aquest escrit

Anònim ha dit...

algú sap qui són la família que viu a l'edifici del costat del que ensenyeu en fotos? Venint amb tren es veuen i tenen roba estesa, cavalls...fa 1 any o així van pintar la casa...són okupes o són legals i són els guardes? els heu vist mai?

Anònim ha dit...

Segur que son com els del Fortí, i altres d'ilegals.

Susanna ha dit...

DONCS ES MOLT BONIC AQUESTA CASTELL

Raquel ha dit...

També hi ha un castell abandonat al parc central que es podria arreglar i seria bonic

Cucafera ha dit...

I si hi fotessin un restaurant? ;-)) Ara seriosament: algú sap quan d'una puta vegada tiraran això a terra i hi faran alguna cosa digna o senzillament deixaran la costa neta? Per què no se'n parla mai?

Anònim ha dit...

cucafera, aquestes coses es deixen al calaix de les campanyes electorals... i son l'engany històric de la ciutat... feu un recompte d'edificis i instal.lacions en estat ruinos a la ciutat, víctimes del terrorisme urbanistic i l'espai que ocupen es proporcional al del POUM es a dir terrorisme a cop de llei.

Mon ha dit...

no tenien que fer no se que aqui...?