6.11.07

UN CLOT AMB VISTES

De fet passejar pel Serallo encara amaga alguna sorpresa... Ensopegar-hi pot significar refrescar-se a les sempre cristal.lines aigües portuàries.
Malgrat tot la sempre amatent nau de nom "Golfillo de Hong-Kong" de ben segur duria a terme el rescat marítim.
El ciutadà -però-, sempre amb brillant enginy aprofita aquest clot per tal de suplir la manca de papereres i dipositar-hi les deixalles.
I és que a Tarragona som uns craks del reciclatge: ho reciclem -bé o malament- tot.






7 comentaris:

Waipu Carolina ha dit...

Sobre todo reciclando! eso es lo que hacemos mejor en Tarragona!

golfus ha dit...

Flipes amb la foto de la barca! Encara ric ara, golfillos!

Anònim ha dit...

Reciclamos para enriquecer a los de siempre y la ciudad que la limpie otro...Departamentos de Medi Ambient ¿para qué? el serrallo con su monumento a la zona inundable y sus històrias del "caguetes" todavia es una parte digna de la ciudad y que gracias a la gestión de la Autoridad Portuaria puede considerarse una zona privilegiada en limpieza y mobiliario. No le debemos nada al Ajuntamiento, que si por ellos fuese tendriamos otra zona memorable. Ni los de antes ni los de ahora parece que sepan de que se habla en las calles ni con blogs ni con las cutre-encuestas de diario de docrtina eclesiàstica de la ciudad. Y la diputación desfalca todo lo que puede para les Terres de l'Ebre, se les ve el plumero, en ese organismo de enchufismo de les terres se venera la Cabra Ebrenca.

Domènec Peris ha dit...

no es pot negar que qui va batejar aquesta barca va quedar-se ben a gust!

An ha dit...

el problema del reciclatge, és que quan es fa malament, es converteix en escombraries i les escombraries és un desaprofitament inútil i una despesa extrema, espero haver escrit tot bé Una salutació des de Galiza :P

Anònim ha dit...

an, si podem reciclar que el benefici sigui compartit i directe, menys impostos o preus d'envasos que incitin al tema

Sanvi TGN ha dit...

Dec ser jo, pq soc una mica golfillo i ara el mes de setembre vaig estar de vacances a Hong-Kong. M'escau! Me la compro!