15.11.07

ELS XIQUETS PODEN ESPERAR

El Serrallo s'ha posat de moda: Des que van renovar el passeig (ara es una bona zona per recaudar multes d'aparcament) i es va posar aquella font / xorru d'aigua tan útil, sembla una altra cosa. Però si caminem més enllà de l'església de Sant Pere i la Nova Llotja, ens trobem el que era un antic parc infantil reduït a un munt de llistons de fusta enclavats a terra. Abans aquesta estructura imitava un vaixell, i el terra era d'aquells tous, fet de neumàtics reciclats. Ara només queden els pegots de cola que van servir per enganxar les planxes de goma, i un munt de pilons de fusta sense cap sentit. Hem passat de parc infantil a escultura abstracta. És el reciclatge cultural!
Text i fotografia del nostre intrèpid col·laborador Jordi Sanvisens, a qui agraïm la feina. El títol és nostre.
Aprofitem per convidar a tothom a enviar les vostres fotos i e-mails i col·laborar amb aquest, el vostre blog ciutadà.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni al Serrallo ni al parc del Francolí, suma y sigue...Tarragona...Ara venen Reixos i Noels, com que ja tindran joguines no fa falta equipaments, Tarragona se supera cada dia a pitjor... Civísme? La gent de Tarraona tracta la ciutat com es mereix, penso que poca gent s'implica en el sentiment de pujar Tarragona a ser una de les Capitals de tantes coses que promouen per sortir a les portades de diaris i butlletins els mateixos de sempre... que nooooo que Tarragona s'ofega senyors!!!

Anònim ha dit...

Els xiquets no voten, xèics¡¡¡...i quan siguin grans, a aquest pas, amb el xibecon, el fúmbo, la coca i el cervell ben modelat pels enginyers d´ànimetes cagot-roviranes, ningú se´n recordarà que de petit no podia jugar tranquil.lament enlloc...(Puta Cagot-Roverunya plena de caragirats montillescs...)

Anònim ha dit...

Els nens del regidos juguen amb consoles, internets, i altres mitjans que no requereixen d'espais a la ciutat per escampar les toxines multimedia? es clar acabaran patrullant dins d'un cotxe de la guàrdia urbana. com a mínim o s'encarregaran de l'empresa de neteja o de la brigada d'intervenció inmediata.

Anònim ha dit...

La "panda" que manda en Tarragona
se suben el sueldo un 35% ...

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2630189

Alcalde

- 75.200 euros. Ara, 33.200.

Tinents d'alcalde - 54.200 euros. Ara, 40.100. Rosa Rossell, Victòria Pelegrín, Manuel López Pasca i Begoña Floria

Regidors amb responsabilitat d'àrea - 45.000 euros. Ara, 33.200. Sandra Coloma.

Regidors de l'oposició - 31.500 euros. Ara no existeix aquesta figura. Podran ser dos per grup.

DEDICACIÓ PARCIAL

Tinents d'alcalde

- 45.000 euros. Ara, 33.200. Carme Crespo, Pau Pérez, Xavier Tarrés i Carles Castillo.

Regidors del govern - 40.300 euros. Ara, 29.800. Dolores Herrera, Joan Sanahujes, José Cosano i Antonio Rodríguez.

Regidors de l'oposició - 26.200 euros. Ara, 19.400. Raül Font, Carme Duch, Jordi Sendra, Victòria Forts, Judith Heras Tuset, Jordi Roca, José Luis Martín.

Anònim ha dit...

menys mal que aquest va publicar el seu patrimoni i que no l'augmentaria mentre fos alcalde... no va parlar dels diners que faria per augmentar-lo desprès...I el POUM segueix aprovat, comencen les dues darreres setmanes de novembre i no hi ha noticies ni exposicions públiques com van prometre... em fa que encara em de patir-lo i amb aquesta pujadeta de sous no se, no se ...

Cèsar Llamborda ha dit...

Jo també vull un salari mínim regidoresc, però sense els maldecaps de la política, és clar.

Sanvi TGN ha dit...

molts anònims últimament no?

Anònim ha dit...

...sí...és que som molt peró que molt covards i no confiem gens ni mica en l´ajut que ens pugués prestar la Guàrdia Urbana ni lo sinyó jutge....(capullu...)

L´Anònim escopidor.