12.11.07

RESPONSABILITAT COMPARTIDA

El que un grup de primaris piròmans trinxeraires hagin decidit fer una mena de graellada utilitzant una zona infantil tot socarrant un dels indrets utilitats per xiquets i xiquetes és si més no curiós... per no dir trist.
Però comprovar com la zona lúdica veu la sortida del sol empantanegada, sense cap mena de senyalització i amb un socarrim negròs del plàstic que embruta de forma irremeiable desenes de sabates infantils... és signe de què en aquest país l'administració deixa de treballar els diumenges al matí.
I és que els diumenges al matí són per fotres esmozars contundents, passejar sota el sol i fer temps per anar a fer el vermut o, si s'escau, una graellada homologada.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Es que falta guàrdia urbana, per això l'Ajuntament en vol posar 100 més. Quina barra que tenen aquests de la gorra!

Mallolita ha dit...

Doncs, de que serveix la guardia urbana? el Vaixell Pirata del parc del Francolí ha estat clausurat, per n-èssima vegada, imagino per les condicions sanitàries poc recomades... mai s'ha vist a la nit un guardia ni ningú que pugui evitar les orgies porreres, grafiteres xungues i descontrol de les bufetes, que alguns fan tancats en aquestes instal.lacions, sense pensar en que l'espai durant el dia es l'esperança de molts nens per passar-ho be en els pocs elements que hi ha en la Tarragona Cagona. Exercir una mica més d'autoritat, es a dir treballar!!! senyors, treballar!!! que per això paguem i nomès recapteu multes (si son merescudes ja em sembla perfecte, però més accions de control d'aquests fets us donaria més credibilitat, el problema es tenir que baixar del vostre vehicle, i moure el pes del vostre cos, i en definitiva treballar, que no foteu pal a l'aigua, em faria vergonya ser Guàrdia urbano, com vosaltres. Que no sortiu perque us fa vergonya que us coneguin, per lo poc efectius que sou!!!. ÉS INTOLERABLE QUE ELS ESPAIS PER A NENS NO TINGUIN GARANTIES D'HIGIENE AIXÒ ES LO PITJOR!!! i volem ser capital de....de que? som la capital Cagona.

Cucafera ha dit...

Estem d'acord, mallolita. Menys xuleria i més pencar, menys guàrdies muntades a cavall i més presència al carrer. I això de la plaça cremada, és indignant: ja no respecten ni als nens, els gamberrets de torn. De totes maneres, hi ha un problema amb aquests espais, que com que són privats o semiprivats de vegades et diuen que no hi poden fer res. A veure si ho aclareixen.

Mallolita ha dit...

cucafera en el cas del Vaixell del parc del Francolí no es privat ni semiprivat... el problema es no actuar amb contundencia contra aquestes colles de vàndals, responsabilitat de la Guardia Urbana, Los Hombres de Paco o de qui sigui... però parlant d'espais privats, ara es molt habitual ensumar olors de qui fuma (a saber quina substancia) en llocs publics o Port Aventura, tant que tenen que anar en compta espais amb nens i no parem de gaudir les olors ambientades en fumetas.. No em serveixen les lleis si no hi ha un bon equip de professionals que es deixin de tocar el que no sona i facin la feina per a la que tothom paguem...ells també paguen i s'enganyen a ells mateixos, però com volen dignificar la seva feina si no la fan. Es el que tenim i el que ens mereixem...això va cap a una direcció on cada dia tot es més quinqui i manca cultura. Tios amb 22 i 25 anys amb monopatín i porro a la boca, ens han de sol.lucionar problemes com la Seguretat Social en aquest pais?

Waipu Carolina ha dit...

Es penoso!

Anònim ha dit...

De fet al Complex Educatiu de Tarragona, i a l'IES Pere Martell en concret està infestat d'estudiants d'FP fumetes en plan descarat.

Aquestes són les noves fornades que aixecaran el país a cop de porro.

Mª Claustre

Mon ha dit...

Veig que el problema de la policia local es bastant generalitzat....

Anònim ha dit...

no es bastant Generalitzat... la policia local està per protegir, vetllar per omplir la saca del consistori i els seus regidors. Siguin del partit que siguin igual que els capellans. Guardia Urbana = Estat de la neteja de la nosta ciutat!!! ELS 2 PROBLEMES AFEGITS AL POUM. No cal més personal, cal que els que hi ha facin la SEVA feina COLLONS!!!!!