16.11.07

IMPARABLES VIANANTS

Pensàvem que es tractava d'un llit elàstic, però no... s'ha acabt l'estiu, les festes majors i de barri han passat al record i el tinglado continua: faci fred faci calor.
Això ens ha fet pensar en que realment és una barrera física pel tal d'impedir que si algú baixa corrents, tot fent cames, Rambla avall pensi en aturar-se abans d'envair l'espai destinat al trànsit rodat existent a la plaça Imperial.

Hi ha una cosa què no acaba d'encaixar -mai milor dit- i és que les tanques no tanquen... O sigui que si algu imparable- baixa a tota velocitat el més probables és que acabi axaifant la reixeta dels trons, fruit de lo ben acabat que està el nostre aparcament més exclusiu i d'altra banda econòmic.

Aturarà la tanca els imparables vianants?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ho fan per reservar l'espai al majestuós arbre de Nadal (festes no l'ex-alcalde del POUM) no passeu mai per una rexa d'aquestes ...si les rajoles es mouen, ningú m'asegura que estiguin molt be col.locades, en una ciutat que planten arbres morts o els poden per la meitat o hi ha "baches a totes les vias de la ciutat"...Tarragona Capital dels Desnivells al terra.

Anònim ha dit...

És una tramps per quan el bribón del Juan Carlos I vingui a Tarragona?

eli ha dit...

lo que no sé com es que encara estan les tanques allí, que ningú se les ha endut a casa (no se sap mai quan ét farà falta una tanca...). Això deu ser que el que roba les boles als ratolins de l'ETSEQ no les ha descobert, si, deu ser això.