27.7.07

LLIT ELÀSTIC A LA RAMBLA

Coincidint amb l'arribada de les festes de barri a diferents indrets de la ciutat els veïns de la Rambla no han volgut quedar-se curts. Si bé la Rambla és sovint un festival de porqueria amb la intal.lació imposda del mercadet, fet que dificulta als tarragonins gaudir d'un espai públic els veïns volen més.
Per això l'autoritat ha instal.lat un llit elàstic tocant a la plaça Imperial, el el qual per torns el personal pot saltar i si te sort poder entrar de franc a l'aparcament més car de la ciutat.
Dedico aquest post a les víctimes del POUM.

6 comentaris:

Eduard ha dit...

la brigada arreglarà el nyap?

Anònim ha dit...

Gràcies per la dedicació. Sincerament no entenc per quin motiu no obriu un post per a que la gent opini sobre aquest tema. He vist comentaris als post que us demanen aquest post. La foto del solar de les cases dels militars amenaçant als blocs seguents que tenen les pancartes (No al POUM) instal.lades pels veins de l'Avinguda Argentina és prou foto-denuncia. Un altre tema es aconseguir que quan escrivim al google poum de tarragona aparegui aquesta web. És el primer que escriu la gent per saber de que va aquesta història.

Cèsar Llamborda ha dit...

Salutacions anònim,

Gràcies per l'encoratjador comentari. El bloc Tarragona 2016 no és un bloc reivindicatiu, però estarem encantats de poder publicar coses al voltant del que comentes, doncs personalment -malgrat no he llegit el POUM- penso que estem davant d'un macro-nyap.

Podeu enviar fotografies i col.laboracions, propostes etc als nostres e-mails, que podeu trobar a la part esquerra del bloc on hi diu "oberts a propostes".

Fins ara!

Albertus Magnus ha dit...

Sou una colla de desagraïts!! El nou consistori, conscient del desencís i malestar general per culpa de l'herència nadalenca, ha instal·lat aquesta andròmina per a que els pobres contibuents poguem exercir el nostre "derecho al pataleo" (no hi ha traducció vàlida). El fet de que sigui en forma de xarxa, és degut a que els nous inquilins de la Casa Gran no volen que prenguem mal. Què més voleu?

Anònim ha dit...

jo no creuaria mai per una "rejilla al vacio" instal.lada a Tarragona, si les rajoles dels carrers semblen un xilofon degut al moviment constant que tenen, aquestes peces no crec que siguin fiables.

Anònim ha dit...

Cuidado: El Sr Aregio pretende ponerse de lado de los afectados del POUM! Así lo declara en una carta respuesta en el Diario de Tarragona. LO NUNCA VISTO!!!