9.7.07

ART NYAP CARABASSA

Empudegar Tarragona de tant en tant te recompensa: en aquest cas parlem de les "intervencionsartístiques efímeres", gràcies a les quals és possible fer intervencions artístiques de carrer de forma legal.

En Josep Maria ens parla en l'e-mail que ens ha fet arribar del muntatge "Usame", en el qual " tothom s'ha apresurat a usar, sinó la instal·lacióque és una mica complicada d'usar, l'espai. Els Premis Repsol YPF dónenla paraula als artistes, per fer realitat la seva obra, però no es volquedar en un concurs productor d’objectes, sinó en un productor d’ideesi experiments, en aquest sentit cal valorar l'aspecte ambiental de lainstal·lació aconseguida amb una tifa, al mateix peu del muntatge, queescampa la seva "olor" en un radi de quilòmetres. Malgrat les enganxinesde Repsol Mata que hi ha al costat dels cartells informatius no volgueutreure-li punxa relacionant la pudor a merda amb el mecenatge de Repsol".

Jo personalment gaudeixo molt amb aquest art: el de les bosses carabassa i penso que és digne de ser exposat al MACBA o al MOMA. Tarragona s'ha de distingir per l'ART NYAP, creant estil.


Fotografia i col.laboració de Josep Maria Yago.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada la maqueta del nou camp del Nàstic, recordeu que el pagarem entre tots... Que trist!!!

Josep Maria ha dit...

ahir vaig passar per les obres d'"art efímer" i ja només quedava aquesta, la de la Plaça Sanb Miquel i la que hi ha a sobre.
La tifa també hi era i us ho juro que, un cop l'olores, ja no l'oblides.