9.7.07

LA PASSAREL.LA DE LA REINA

Vaig anar a acomiadar-me del restaurant del Fortí de la Reina...
Adéu! (diuen que estàs sentenciat...)
Però, què passarà amb la passarel.la?
-Sí, sí, una passarel.la que voreja la costa...
- Un accés extremadament simpàtic i perillós...
(especialment si ets un convidat a un casament i t'has fotut tota la barra lliure)
Per si de cas, estic en contra de la demolició de la passarel.la de la reina.

11 comentaris:

Josep Maria ha dit...

merda, he tocat una tecla i se n'ha anat el comentari en orris. Deia que la pasarl·la ja hi era quan van enderrocar l'altre restaurant (el Marina Roc). Llavors tenia barana però a mi em fotia, quasi, la mateixa por.

luis ha dit...

Es el trampolín por donde se podrían tirar al mar algunas "cosillas" de la ciudad.
Propongo a la sra. famosa, que haga una protesta tan airada como las precedentes, para que por lo menos se reconstruya la barandilla.
Si hay que hacer las cosas ¡Cómo marca la ley! que se hagan....

El Padre de la Novia ha dit...

Recientemente he estado en un banquete de boda en el Fortí. Quisiera feliciar a todo el persona que nos atendió con una correción extremada y modélica y, por supuesto, al establecimiento. Es uno de los lugares más emblemáticos que tiene la ciudad.
¡Qué pena, que en ciertas ocasiones seamos tan enanitos!

Anònim ha dit...

Hem recuperat un espai! Ja era hora! Per fi s'ha fet justícia i el Fortí tornarà a ser el què era; un cau merda (sorry, textual) ampolles i llaunes, xeringues usades, recorreguts de "passejades marcant el territori per part de gossos i amos" i altres porqueries variades.
Gràcies, Helices. Has fet més mal amb una acció concentrada en el Fortí què no pas bé en tota la teva p.... carrera política. Abans de "moure" una fitxa, cal sospesar-ne les possibles conseqüencies, i tu, d'una qüestió personal, n'has fet un nyap que passarà a la història de Tarragona amb el teu nom encunyat al peu. Un altre exemple per a deixar de creure en la raça política. Felictats, Heli.

Albertus Magnus

carmen ha dit...

Pere Tarter,

A un casament fent fotos pel bloc?
Quin vici que tens jajajaja

María ha dit...

La pasarela no por favor! que no la tiren, que pena!

Dani ha dit...

Jo també estic en contra!
Com farem per passar al altre costat?

david ha dit...

molt bona aquesta! jajajajaja

Cèsar Llamborda ha dit...

En posaran una de fusta rollo Piratas del caribe?

Ariadna ha dit...

Qué pena! Cené en ese restaurante por trabajo en una ocasión y me pareció estupendo tanto la comida, como lo bien que nos trataron.

Espero que al menos hagan algo bien bonito...

jordi martí ha dit...

Un article que em van publicar en el seu moment:


Publicat a EL PUNT 20 maig 2001

Publicat DIARI DE TARRAGONA 31 de maig 2001

Salvem el Fortí, a terra el restaurant!!!

Astorat per la manera de ser dels manaires professionals d'aquesta ciutat, no em puc estar de donar la meva opinió sobre l'entramat que el padrí ha anat construint durant els anys que dura la seva regència i la seva prepotència al davant del consistori local. La llista la teniu ben retratada en els centenars d'associacions, grups, grupets i grupuscles que integren la colla dels que diuen defensar el Fortí de la Reina i l'únic que fan és defensar la privacitat d'un espai privilegiat que ens correspon a totes i a tots els tarragonins, no només als disposats a cotitzar a les butxaques d'un empresari determinat per gaudir d'un tros de Tarragona, perquè és això el que defensen els integrants de l'autoanomenada Plataforma Salvem el Fortí.
El Fortí s'ha de salvar, és clar, però el restaurant privat -per tant, tancat a tota la ciutadania que no pagui- ha d'anar a terra. Això no és motiu perquè l'indret quedi tan fastigosamernt abandonat com estava abans de la instal.lació d'aquest negoci. No senyor. Precisament, Ajuntament, Generalitat i qui faci falta el que han de fer és vetllar perquè l'espai passi a ser públic definitivament i en puguem gaudir totes i tots, no només els afortunats que se saben gastar els quartos menjant de fàbula en un indret admirable. Perquè aquest indret ha de ser de tothom. Això és el que la sentència i això és el que cal aplicar per al bé de la ciutat. A terra el restaurant i que, d'una vegada per totes, els amics dels amos deixin de dictar la seva política.
Si no es fa així i aquesta plataforma obté resultats, caldrà passar comptes amb els Nadal i companyia i preguntar-los per què no fan el mateix al Teatre Romà de la ciutat. Que es busquin un amic amb les butxaques ben carregades i amb ganes de notar els càlids copets a l'esquena dels més prestigiosos empresaris de la demarcació i dels convidats més convidables, construeixin damunt les lluminoses ruïnes tarragonines una restaurant ben maco, ben acollidor i, sobretot, ben selecte, on la púrria no hi acostumi a anar si no és convidada. Sí senyor, al solar ple de porqueria Patrimoni de la Humanitat on diuen que hi havia el Teatre Romà també hi quedaria bé, fantàsticament bé malgrat les lleis del patrimoni i el que fos: dignificaria la zona, o no? I d'aquí a deu anys, podríeu organitzar una altra campanya per distreure el personal i recordar les nits de vetlla al voltant d'una copa de whisky car mentre el gel es va desfent i espereu un altre dia de «dur treball» acumulant beneficis ara que els nostres treballadors també se senten «com de casa» i signen a favor dels vostres privilegis.
L'estima per la ciutat es demostra, abans que res estimant-la per damunt de tot, però estimant-la tota, les pedres i la gent que hi vivim. No té res a veure amb la defensa abrandada dels interessos de les butxaques de les grans empreses i els amics per lluïr. Davall vostre hi contineum sent els mateixos, les mateixes, perquè això és una ciutat on encara hi ha ciutadans, on encara hi som ciutadanes, no simples espectadors de Pallassolàndia en què voleu convertir Tarragona. Una mica de dignitat.

Jordi Martí Font és membre de la Confederació General del Treball