29.7.07

CLASSE DE PREHISTÒRIA

Ens envia el nostre col.laborador Lluís aquesta instantània.
Interpretem que ho ha trobat pel carrer...
Què és això???????????
La veritat, no em sona...
Gràcies Lluís
(digue'ns on ho has trobat,
que enviarem l'arqueòleg municipal!)
...El prehistórico artefacto permanecía tranquilo junto a uno de los famosos contenedores en la calle Fortuny, no muy lejos de la Rambla.El el momento de tomar la instantánea se me acerco una abuelita y con un simpático acento, me preguntó: ¿Es Vd. del Ayuntamiento?...Llevaba una bolsa con destino al contenedor y al verme, la pobre se la guardó por si acaso.La pieza de museo fue una revolución en su momento, pero hoy no es más que un trasto viejo y un recuerdo para los nostálgicos.
Foto i text: Lluís.

5 comentaris:

lluis ha dit...

El prehistórico artefacto permanecía tranquilo junto a uno de los famosos contenedores en la calle Fortuny, no muy lejos de la Rambla.
El el momento de tomar la instantánea se me acerco una abuelita y con un simpático acento, me preguntó: ¿Es Vd. del Ayuntamiento?...
Llevaba una bolsa con destino al contenedor y al verme, la pobre se la guardó por si acaso.
La pieza de museo fue una revolución en su momento, pero hoy no es más que un trasto viejo y un recuerdo para los nostálgicos.

mossèn ha dit...

quins bons records em porta aquest "aparatu" !!!! ... curios el que podem arribar a trobar-nos !!! ... salut

Noelia ha dit...

En aquesta ciutat es troba de tot.Mira que es antiga aquesta maquina d'escriure. Potser els nens no les sabren ni reconèixer

Anònim ha dit...

Es per fer les queixes al carrer... vens amb un full i escrius el que penses, desprès vas a la bustia guarnida amb un grafitti autocton (ver post anterior) i deposites la queixa. Tarragona te fama de ciutat de funcionaris, aquesta ha estat la eina mestre de la revolució funcionaria, encara es poden trobar actives a les oficines de ministeris espanyols amb l'orgull que es mereixen aquestse màquines.

El veí de dalt ha dit...

LA meva primera màquina d'escriure!!! Com ha anat a parar fins aquí? Si la tenia guardada a l'estudi! No serà que...ai, no, quin ensurt! Encara la tinc al racó.