28.7.07

TARRAGONA I ITV : DUES REALITATS IRRECONCILIABLES?

En Xavi Moya ens fa a mans aquesta col.laboració. Entenem doncs que aquest vehicle -estacionat en una zona indeterminada de la ciutat- forma part del mobiliari urbà, doncs en tenir l'ITV caducada no hauría de poder circular? Això n'opina el nostre col.laborador:

No recordava aquestes fotografies: fa uns mesos ja que les vaig realitzar però indubtablement segueixen tenint validesa: la típica (i crec que única) i patètica furgo Vanette de l'Ajuntament (molt digna pera altres menesters) amb la ITV caducada!!!!

Fotografies i text en cursiva de Xavi Moya.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

O molt m’equivoco o es tracta de la furgo que dóna servei d’audiofonia a tota mena d’actes com inauguracions, lliurament de premis o festes de barri arreu del municipi. Probablement, el vehicle més amortitzat del consistori. Deu ser per això què, al no tenir gairebé temps lliure, no poden passar la famosa i.t.v. Confio en que no sigui per falta de diners!!

Albertus Magnus

Tondo Rotondo ha dit...

Inmobilització del vehicle i grua: JA!

Anònim ha dit...

La inmunitat que tenen alguns!!! de totes maneres el parking del Cesar August ja te vehicles abandonats, que acompanyen els arbres morts i torts (els xipresos que van plantar van morint poc a poc) i molts dels que vorejan el parking també, potser es de la plaga d'herba que creix desconmesuradament i envolta les plantes plantades, mantenir això surt tant car com la piscina que el Nadal ens va prometre. Nomès faltava saber que fins i tot els taurons venen a les platjes...(creieu que es noticia de portada per un diari?) Segurament no era un "carcadeon carcadeas" mes conegut com a tauró blanc, podria ser una sardina mutante per la brosa que arriba al mar.

Tondo Rotondo ha dit...

Això del tauró, no serà un tigre d epaper?

J.Sanvisens ha dit...

No és que no passes la ITV, pero es que va trucar el maig del 2006 i li van donar hora per stembre del 2007...que no passeu la ITV vosaltres? Son molt rapids!

Anònim ha dit...

i els Autocars Plana que tenen la ITV, els directius d'aquesta empresa acostumen a fer un dinar de germanor als de l'ajuntament i guardia urbana per tenir inmunitat... si els Plana tenen l'ITV legal jo soc Makulula.

Anònim ha dit...

Pues yo soy Simonne Gasporciloni si detras de ciertas partes famosas del POUM no hay intereses privados.

Cèsar Llamborda ha dit...

Hem rebut aquest e-mail que pot ser del vostre interès i que dóna solució a l'expedient X plantejat en aquest post:

Casualment fa uns dies vaig tornar a veure la flagoneta i duia la ITV al corrent... la té fins Desembre 07, el que vol dir -crec- que la va passar el Desembre 06, oi? Així, va anar mig any sense la itv al dia. Cap Guàrdia Urbano de Tarragona no se n'ha adonat en tants mesos?

Salut!
Xavi M.

Anònim ha dit...

Ara sols cal seguir-li la pista fins el desembre d'enguany i veurem si és que s'ha establert una nova modalitat / exempció de ITV per a vehicles de l'Administració... o que hi ha Expedient X realment!!!

Perquè no me l'apliquen al meu cotxe, que em ténen fregit a multetes de Zona Brava per minuts d'excés d'estacionament???

Xavi.