30.7.07

MN. TOMÀS: SANTO SUBITO?

O algú se l'ha endut per vendre-la a pes, o bé s'ha enlairat cap al cel en un miracle no reconegut... En Josep Maria Yago ens fa arribar una nova col.laboració sobre la misteriosa desaparició de l'estàtua de Mn. Tomàs, la qual ja va protagonitar un altre post fa uns mesos.

Aquesta tarda he passat pel Portal del Carro i m'ha sorprès no veure l'estàtua de Mossèn Tomas. Suposo que la falta de l'estàtua no té res a veure amb coses celestials sinó, més aviat, amb betum infernal.
Espero que no segueixi les passes de l'estàtua dels Despullats i la tornin a lloc després d'embatumar-la.

Fotografia i text en cursiva de Josep Maria Yago, a qui agraïm la col.laboració.

6 comentaris:

Sanvi TGN ha dit...

Deu haver anat a buscar la seva gaiata carrer avall. Pobre home!

Sanvi TGN ha dit...

O a que li treguessin el clau del genoll, devia esperar tanda a la seguretat social, ja se sap....3 o 4 mesets. Ara deu estar a rehabilitació, a la 7ena planta de Joan XXIII

Anònim ha dit...

al enterar-se que Tarragoa serà capital del jubileo, s'ha jubilat solet!!! La veritat no m'importa gens on estigui aquesta figura. Potser l'ha expropiat el POUM o s'anat a Huesca amb la resta del patrimoni eclesiàstic. Per mi com si fan de l'ermita un pub musical. Estaria mes ben aprofitat aquest espai.

Tondo Rotondo ha dit...

Potser se n'ha anat xino xano al banc del Virgili.

Joana ha dit...

Al meu bloc no hi és...Només hi suren nenúfars...

Anònim ha dit...

jo l'he vist escombrant...no potser aquesta gent tenen adversitat a treballar... tanta bruticia a la ciutat em fa desvariar