18.7.07

UNA DE ROTONDESUs adjuntem la col.laboració que fa cinc dies va fer-nos arribar el nostre col.labordaor Jordi Sanvisens, a qui agraïm el seu documentat treball:
Ara fa una setmana el Diari de Tarragona anunciava a "bombo y platillo" la connexió del carrer Doctor Mallafré (Joan XXIII) amb l'últim tram de la Nacional-240 (carretera de Valls). Un enllaç necessari i descongestionant per aquest accés a Tarragona. El problema és que, com sempre, aquestes inauguracions precipitades comporten xapusses i coses a mig acabar, com és ara la "rotonda" que hi ha just davant de l'hospital. Aquesta rotonda ha estat sempre molt provisional, però ara que el carrer ha agafat importància, es veu un nyap total. Un munt de new-jerseys de plastic de color blanc i vermell amuntegats de qualssevol manera amb una senyal plantada al mig (que nomes informa als que venen desde baix). Cons, caixes de cartró de Viladrau i merda per allà al mig, a més d'un pas de zebra mig esborrat que no resulta gaire segur.
En resum, un altre pegot a incloure a la llista de Tarragona 2016. Salutacions a tots,

Fotografies i text de Jordi Sanvisens.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

col.labordaor ?????

Cèsar Llamborda ha dit...

Exacte, forma part del grup de persones que de forma abnegada i voluntària col.laborem amb aquest blog ciutadà fent-nos arribar fotos i textos. I li agraïm molt el seu temps i bon humor.

Hi sou tots convidats i convidades a col.laborar.

S'accepten propostes ;-)

Mon ha dit...

ostres,ostres,ostres sembla un joc d'aquells que tenen els nens a les llars d'infants

Anònim ha dit...

les rotondes assassines... aviat ha de passar alguna de grossa, entre que estan fetes com el POUM, es a dir com el cul i els cotxes que volen per a no perdre la prioritat... ha de passar alguna de grossa pero que no sigui de nit que les amaguen tant a la pemsa escrita com a la tv. He vist volcats cotxes per la nit, vidal i barraquer, carrer reial, a la nostra ciutat i ningú ha dit res, per sensibilitzar la gent...

Anònim ha dit...

que facin un control visual en la rotonda de la Autolica o en la del 3er pont. a veure a quina velocitat es circula per aquestes...i si a sobre estan fetes apilotonant o amuntegant figuretes de tetris... la combinació es TIPICA DE TARRAGONA, la ciutat CAGONA!!!!

Anònim ha dit...

por aqui ha pasado alonso subiendose por los pianos....

Anònim ha dit...

A Campclar n'hi ha una d'igual que aquesta, i sempre esta així de ben posada i encara mes quan plou que l'aigua s'endú les parts aquestes de colors i no es pot fer el tomb... es molt divertit!!