31.7.07

CADIRA PATRIMONIAL

El nostre col.laborador Jordi Sanvisens ens meravella novament amb un post de gust refinat... Vegem-lo:

Una nova gincama pels turistes busca ampliar el numero de visites culturals a la part alta. Es tracta d'anar pels carrerons mes estrets de la catedral. En els llocs mes insospitats s'han repartit cadires per asseure's a descansar. I si no fixeu-se en aquesta cadira penjada de la reixa al carrer de'n Talavera, al costat de la Pl. de'n Rovellat. Una cadira comoda i ergonomica, que nomes caldra despenjar per descansar uns minutets. Després els turistes poden continuar descobrint el patrimoni amagat.

Text en cursiva i fotografies de Jordi Sanvisens, a qui agraïm la col.laboració.

7 comentaris:

euria ha dit...

S'ha de reconèixer que quan vas de turista amunt i avall...una cadira no està pas malament!! ;P

Anònim ha dit...

que trist.... pero que trist es tot plegat. M'avergonyeixo de la nostra ciutat i com està de deixada i bruta, voreres musicals, dels seus parcs, del tema Fortí de la Reina, del tema POUM, del tauró, del Nàstic de plàstic, del teatre de la Rambla (abans tenim casino que teatre), de l'estat del francolí (part entre ponts de València i Joan XXIII), de les rotondes, de les instal.lacions del Sant Jordi (abans tenim Corte Inglès i POUM, del mercat, de la plaça de braus, del diari de la ciutat (força limitadet), del seus polítics, (Aregio no t'acostis als afectats del POUM si us plau)Els ocupes son tractats com delincuents i els que fan POUMS com els tenim de tractar?. Sembla que les festes de Sant Magí i Santa Tecla ens ho facin oblidar tot. Faig una crida a la intolerància dels que abusen del poder....

Sanvi TGN ha dit...

Té algun nom aquesta casa (bé, 4 arcs en runes que hi ha mig apuntalats) que apareixen a les fotos?
Algun tarragoni ho sap?

Mallolita ha dit...

Casa dels 4 barrots arrugadets de la senyera de Tarragona, versió vermell rovellat.

Tondo Rotondo ha dit...

Ca la Garsa. I penso que el darrer responable de la seva destrucció és el mateix Ajuntament. Després que vagin editant llibres i parlant del tema dels jueus.

Anònim ha dit...

Pos nos mala idea penjar el mobiliari urbá fora l´abast dels brétols.

Anònim ha dit...

Tampoc ens enrefiem del POUM refet.. mireu com ha quedat de maquillat l'estatut de Catalunya. Aregio no facis el paper amb els afectats, has perdut, fes com l'Aznar.