24.7.07

ESCULTURA DE CONCENTRACIÓ

Aquest estrany monument i/o escultura del Camp de l'Art recorda les víctimes catalanes dels camps de concentració nazis.
Li escau un camuflatge nou,
o millor,
el posem directament al damunt d'una de les noves rotondes de la ciutat?
Què us sembla?

16 comentaris:

Pere III ha dit...

Es veu be, clarament, encara que no sabia que era, una escultura no?

Albert Moncunill ha dit...

trobo una falta de respecte per la gent que va morir allí. Hauria d'estar en millors condicions.

Tondo Rotondo ha dit...

Els diners gastats -dilapidats- en restaurar (sic) l'estàtua dels despullats ben bé podríen haver-se destinat a aquesta singular escultura que ens fa retrobar la nostra solidaritat.

Anònim ha dit...

...víctimes de catalans?...víctimes de jueus?...víctimes de víctimes?...Ah¡ Tarragona la Cagona i els seus monuments posmoderns i taral.lirots...

Anònim ha dit...

...una errada aquesta de "victimes de catalans als camps nazis"...en què s´estaria pensant? en els putus aspañols que per allà igualment s´arrossegaven?...etiquetes de víctima també i encara?...jo sóc víctima catalana...eh¡...i no pas una d´aquelles de més enllà de l´Ebre, de menys categorida!...ay, Senyor...

Josep Maria ha dit...

el problema és que, molt sovint per no dir sempre, moltes declaracions, gests, escultures... no són més que això gests davant al·lkusioins d'algun col·lectiu, mitjà de comunicació, electoralismes, etc. Després, un cop fetas la foto, l'oblit.

Waipu Joan ha dit...

Com diu en Josep Maria, aquesta escultura ara forma part de l'oblit. És llàstima.

Anònim ha dit...

Ferro i ciment, nomès pensen en ferro i ciment...les víctimes del nazis i les víctimes del POUM tractades per igual....ON S'HA VIST..Les víctimes dels nazis és mereixen alguna cosa més...i un emplaçament amb projecció...Com seria el monument o actes si el Nàstic fos campió de 1ª? Siiii farien un monument amb el Mallol de Genolls fent la seva ruta triomfal, segurament de l'estil del monument dels castells...

Anònim ha dit...

Sembla una grapa de les grues del port...on s'ha fet? a la deixalleria amb les potes del llit de l'antic alcalde?

Tondo Rotondo ha dit...

Recolzo la proposta de l'anònim de les 8:44 i penso fermament que cal buscar un nou emplaçament per aquesta escultura.

Si us i fixeu només poden escapar del camp de Mart les escultures que, com la de la sardana, són reclamades per la gent. Reclamem doncs aquesta escultura e un indret més cèntric, més digne.

Maginet pelacanyes també va poder escapar del parc de les granotes, on era constantment vilipendiat per drogotes i d'altres rares aus.

Se us acut alguna idea?

Mon ha dit...

primer que tot cal restaurar una mica la escultura (una mica de minio electrolitico de plomo)esta molt malmesa pel rovell. Recordo que aquesta escultura tenia en el centre una flama encesa (clar que al preu que va el butà, l'ajuntament no ho pot pagar) Ja que tenim monuments dignifiquem-los o no val la pena tenir-ne cap

Waipu Carolina ha dit...

También estoy de acuerdo que la escultura encuentre un lugar más digno, que no esté olvidada, ya que lo que representa es un tema que no debería olvidar nunca.

Anònim ha dit...

Aquesta escultura la posaria a la plaça de la generalitat però a la cantonada del Corte Inglès, seria solidaria amb les victimes catalanes dels nazis (plaça Generalitat i a l'hora amb les del POUM de Tarragona) per l'agressió que han patit els afectats. Així tots contents.

El veí de dalt ha dit...

Encara et queda algun racó de la ciutat per fotografiar? Em faig creus!

Anònim ha dit...

la llàstima és que tots els racons es poden publicar en aquest blog. La Tarragona Cagona potser és la que realment volen els de l'Ajuntament. Si a Barna sense llum peten cassoles, aquí podiem llençar la brosa fora dels contenidors en senyal de protesta. O simplement portar-la a la plaça més neta de la ciutat, on els de la neteja es passen la vida treien Brillo. La plaça de la Font, Perquè serà?

Eduard ha dit...

Canya!