31.7.07

BÚSTIA BANDERA BLAVA

S'atorga el primer Premi Internacional Bústia Bandera Blava a l'estafeta de La Mora, per la seva brillant contribució a la imatge turística de la nostra vil.la.
Àngel, el nostre home a La Mora, ens ha enviat aquestes instantànies tan emotives que recullen l'entranyable moment d'hissada de bandera.
Es pregunta Àngel si la SACA també és una bandera.
Efectivament, ho és.
La bandera grisa avisa del perill que la teva postaleta no arribi mai.

13 comentaris:

Tondo Rotondo ha dit...

És INDIGNANT: Els de correus han canviat bústies del centre de Tarragona només per la droperia de no netejar-les de les senyeres estelades que hi ha pintat a sobre i en canvi passen de tot front al rovell... Potser caldrà que els nois de l'esprai s'arribim a La Móra perquè els senyors "d'escorreu-vos" es dignin a canviar aquesta bústia.

Anònim ha dit...

La Mora... senyors també es Tarragona Cagona,I els "pijos" per que volen una bustia? Perque no traslladen el POUM allà per fer un passeig fins Altafulla o fins la Llarga... passeig verd, res d'asfalt...pero amb les seves expropiacions, hi ha molta construcció sota sostpita per aquesta urbanització. És clar el teixit social que envolta el Corte Inglès de Tarragona es diferent.

Sanvi TGN ha dit...

Algú llença cartes en aquesta bústia alli a la mora, o es un impediment mes pq els cotxes no aparquin damunt la vorera?

Anònim ha dit...

Quin fàstic sisplau!!!

Tondo Rotondo ha dit...

Exacte Sanvi: No és una bústia: és un piló gegant!!!

Anònim ha dit...

És la imatge de tarrago al turisme a Tarragona, he vist turistes fent fotos a coses aixi, qui sap si l'atractiu turistic de Tarragona, seran la friki-city.

Anònim ha dit...

En una carta respuesta en el Diario de Tarragona el Sr Aregio pretende ponerse de lado de los afectados del POUM! Esto es el colmo! ¿por quien nos toman?

Waipu Carolina ha dit...

Yo no puedo confiar jamás en un buzón que esté en estas condiciones.
Me parece penoso que estén los buzones en general en estas condiciones. Entiendo que ya el internet diera paso a una disminución de este servicio, pero eso no quiere decir que aún mucha personas lo utilicen.

Anònim ha dit...

genial premi!

carmen ha dit...

Con el calor que hace, Correos ha decidido ventilar sus buzones para evitar que se despeguen los sellos.

¡Ay! Os quejáis de todo

Dani ha dit...

i com pot ser què ningú arregli això!

Tondo Rotondo ha dit...

Ampliant la foto me n'he adonat d'una altre tema: Hi ha una senyal de trànsit que prohibeix parar i estacionar i -ves per on- hi ha una amoto estacionada.

Anònim ha dit...

la guardia urbana no surt de la rambla nova o millor dit no baixa dels seus cotxes a menys que sigui per fer receptes a cotxes que tenen el conductor lluny, es norma o manca de c....