19.7.07

CAPITAL CULTURAL DEL CUBISME ANALÍTIC

Cubisme analític (1910-1912-2007-2016). L'objecte és desmuntat, i totes les seves facetes són representades en fragments, sense cap consideració per a la perspectiva; aquesta fase d'investigació es caracteritza per un cromatisme molt poc saturat (gris, marró, verd, blau apagat). Per contra, la llum ocupa un lloc molt important; és reparteix de manera diferent damunt de cada fragment.
Vikipèdia

Per tal d'anar preparant i augmentant el nivell cultural dels tarragonins, la ciutat de Tarragona, ferma candidata a la capital universal del cubisme analític 2016, presenta aquesta peça única a tall d'exemple del que us espera.
Tarragonins!
Tarragonines!
Sereu unes màquines culturals!

14 comentaris:

lluis ha dit...

"Tochos" de diferentes medidas, tamaños y formas: "Autorretratos" de algunos personajillos...

Tondo Rotondo ha dit...

Aquest post és molt bo!!!!

Jajajjajajajaja

lluis ha dit...

El colocador debía tener un problema de encajado y, encima.., le faltan piezas...!
El "Neo-cubismo-analítico" es digno de una ciudad patrimonio de algo...!

Waipu Carolina ha dit...

¡Qué maravillosa ciudad tan artísticamente rara!

Waipu Carolina ha dit...

Esto parece un tetris, tamgran o pentominos, creo está hecho para agilizar la habilidad mental.

xin xan ha dit...

Això diu l'Aregio de valtrus:

Al presentar aquesta pàgina “web” vaig manifestar les possibilitats que les noves tecnologies ens poden aportar, per tal de fer més dinàmica la nostra societat, i sobre tot avui per avui constitueixen el gran fòrum de la participació ciutadana.

I el més bo d’aquesta participació és que aquesta es fa de forma espontània, poc estructurada i on la llibertat és la màxima divisa.

Tot això ve a compte perquè aquesta setmana els mitjans de comunicació s’han fet ressò d’un blog que s’edita a la pàgina “http://tarragona2016.blogspot.com“ on els ciutadans fan sentir les seves critiques per l’estat de manteniment, i conservació de diferents equipaments públics, així com d’altres aspectes de la nostra ciutat.

Com a responsable polític, com a persona que el proper mes de maig vol gaudir de la confiança dels ciutadans, considero aquest bloc tot un encert. Primer, perquè tot i que no sóc un gran expert en temes de noves tecnologies, quan encara ningú apostava per elles, des de l’Ajuntament vam impulsar Tinet , i precisament quan vam apostar per fer realitat aquesta xarxa pública, ho vam fer pensant entre d’altres en les enormes possibilitats de participació ciutadana que aquesta obria. De totes maneres, he de dir que els resultats actuals han desbordat en gran mesura les previsions fetes.

Però la realitat és aquesta, i el blog que comento és una demostració de l’interès que els ciutadans tenen per la política, potser expressat de forma diferent, però al cap i a la fi, interessant-se per lo comú, pel nostres espais de convivència, es interessar-se per la ciutat i per la política.

Per tant, vull felicitar als autors o creadors del blog per la seva iniciativa; però el que vull remarcar és la responsabilitat amb la que fan les seves declaracions, ara que els mitjans de comunicació s’han fet ressò del seu èxit. Quan diuen que l’Ajuntament com administració és responsable de les deficiències denunciades, és correcte, però ho és més encara quan diuen que també els ciutadans tenen obligacions i deures a complir, és a dir, també són responsables.

És en aquest punt on els nostres camins convergeixen. He dit en reiterades ocasions, que només avançarem individual i socialment si de la responsabilitat en fem un valor inexcusable. Aquest és el que ens col·loca al nostre lloc.

Aquesta pàgina és una invitació a la participació, i l’èxit que ha obtingut és l’èxit de la ciutadania.

Abans d’acabar només em vull permetre una llicència.....estic d’acord que el Seat Panda té molts pocs detalls, tal i com afirma un visitant del bloc.... però no hem d’oblidar que ha estat un gran cotxe, pràctic, útil, divertit..... les coses senzilles a vegades són les més eficaces i l’administració d’això hauria d’aprendre molt.

Joan Aregio i Navarro

Anònim ha dit...

He visto muchas de estas pruebas psicologicas en nuestras calles, unos puzzles muy complicados.

Carme ha dit...

carai, cultura artística pels 4 costats!

Anònim ha dit...

L'Aregio? qui es? un derrotat com el nàstic? la seva opiniò son els seus fets un cop ha escampat del mapa...EL MILLOR PER TARRAGONA!!! de moment ... a veure a qui li toca rebre ara...no perdeu pistonada, s'ha de castigar al que no cumpleix...AQUESTES SON LES OBLIGACIONS DE LES QUE PARLAVA L'AREGIO.

Pau ha dit...

quin post més xulo no?

Anònim ha dit...

Ara l'Aregio des de l'oposició voldrà defensar a la gent afectada del POUM?... Això es diu ser un....o el qeu es el mateix del p.p. puto pepero. (No em feu com els del "el jueves" les veritats tempestuoses no les vol ningú.)

Anònim ha dit...

A nadie le interesa saber porqué ese árbol no se ha desarrollado como los del resto de la plaza. Ni tampoco porqué falta plantar uno delante del antiguo "Llesques". ¡Qué viva el "de profundis"!.

Anònim ha dit...

els arbres no interssan a ningú... mireu el nou aparcament del Francolí, tots tenen la inclinació equivalent al "prou que ja toca" dels paraxocs dels cotxes.

Anònim ha dit...

"Un arbre equival a deu fills, doncs dóna deu coses valuoses: oxígen, aigua, energia, aliment, roba, fusta, medecines, farratge, flors i ombra". Es de suponer que a nadie le interese ...