22.7.07

ZONES MERDES A BOSCOS

Víctor Franquet, el nostre home a Boscos, no està content amb les noves zones merdes que s'estan construïnt prop de casa seva.
Estimat Víctor,
però, per què no t'agraden les zones merdes?
...per desgràcia, els del servei de recollida estan de "vacances" i després d'unes quantes trucades al servei de recollida de la "merda de tot tipus" (mínim una per setmana), encara estem esperant, ...per sort, un altre veí s'ha endut el w.c que feia d'ajudant i acompanyant del contenidor i un altre ha recollit part de les deixalles que hi havia pel terra.
Conclusió:
les àrees verdes de la ciutat es podrien transformar en abocadors municipals, davant de casa meva, ja hi han possat la primera pedra d'aquesta faraònica obra municipal.
Víctor Franquet

7 comentaris:

Waipu Joan ha dit...

De fet el primer seria saber quines són les zones verdes de la ciutat...
però crec que el veí que ha pres el WC ha fet molt malament, ja que imagino que es tractava dels serveis públics de la zona merda no?

mossèn ha dit...

on hi ha merda hi ha alegria !!! OLE OLE !!!! ... salut

Waipu Carolina ha dit...

Hay que ver que vivir con toda esa porquería cerca no debe ser nada agradable. Por qué no la recogen? que pasa? y mas ahora en verano donde el calor hace de las suyas con los olores.

Tondo Rotondo ha dit...

Això és pitjor que la banyera del Nil, d'Els Jover -The Young ones-

Anònim ha dit...

Són les 11:40 de la nit, al carrer Pin i Soler ha marxat tot l'enllujenat públic. Truco a l'ajuntament i m'és impossible obtenir cap explicació...

Visca la bona gestió!

Pere Tarter ha dit...

Anònim,
envia'ns una foto del Pin i Soler d'ara mateix i te la pengem.
fem-ho saber!

Anònim ha dit...

han arribat les zones merdes a boscos, es clar ja no hi cap més merda a la ciutat... us recordo que sou Tarragona...al carrer pin i soler com d'altres els tanquen per estalviar llum i evitar que els mosquits que campen per la merda t'arribin a casa...l'excusa és la contaminació lumínica.