27.7.07

ESCORREU-VOS

CORREOS,
sempre sensible a la diversitat cultural del poble espanyol i a la especial susceptibilitat en les qüestions de la idiosincràsia catalana, ha triat la ciutat de Tarragona per a presentar els nous models de bústies per a correu ordinari (això últim, sense cap mena de segona intenció) per a la propera temporada.
Cal destacar la possibilitat d’elecció entre la bústia de tipus cilíndric/fàlic d’una sola boca, i la menys ofensiva (moralment) de base quadrada, però amb dues boques (per a cartes, es clar).
Les entitats CAJE (Catalanistes Anti Jou Espanyol) i AJT (Associació de Joves Trempats) veritables impulsadores i de les quals va sortir la reivindicació, s’han mostrat cautes però a la vegada esperançades, doncs intueixen -per part de CORREOS- un gest de bona voluntat.

Fotos i text: Albert Saludes

11 comentaris:

maria isabel ha dit...

Molt bo el nou catàleg de bústies, crec que els hi feu una bona propaganda.
Podriem saber per quin preu surten?
La que està al costat del contenidor de brossa, surt més cara o més barata?
Felicitats, sou genials!

Anònim ha dit...

molt bo saludes, molt bo!

Albertus Magnus ha dit...

Dom Pere,
Aquest titular dóna molt de joc i pot ser un bon exercici mental.

Anònim ha dit...

...Vejam si a aquests pòtols del CAJE (Cabrits Autonòmics Juràssics i Embrutidors) i els altres de l´AJT (Aviat Jugarem Tots) els passen la corresponent factura els serveis jurídics de Correus...

Per lluïr d´independentista s´ha de ser un ximple desgraciat dels que embruten parets amb tot de consignes i sopes de lletres indesxifrables?...Cagot+Burrira què desgraciat que ets tu i els teus dacois borinots...

Tondo Rotondo ha dit...

Hi ha un tema curiós:

He observat que els de correus són així de xulos.

1.- Posen els rètols de les bústies en castellà.
2.- Hi ha a qui no li agrada i expressa el seu desacord de l'única manera que pot fer-ho doncs te vetats els mitjans de comunicació.
3.- "Correos" reacciona d'una manera BESTIAL: Arrenca la bústia pintada i la canvia per una de nova però més petitat (tipus cilindre).

Curiós, no?

Albertus Magnus ha dit...

Anónim de les 8:04 PM:
Intueixo una certa càrrega d'agressivitat en el teu post. Ni en la situació més crítica(políticament parlant) val la pena d'esvalotar-se d'aquesta manera -tot i el dret que tots tenim a fer-ho-, i molt menys en un bolgg com aquest,què el que persegueix, no és fer política de partit, sino més aviat análisi de situacions anecdòtiques, sense ànim de lucre ni més pretensions. Quan als insults i a les desqualificacions... no porten enlloc.

Waipu Joan ha dit...

ja m'estranyava a mi que no sortís algun esverat a dir barbaritats.
No ens cauen bé els polítics però estem polititzats fins a la medul.la.

Sanvi TGN ha dit...

Poseu les fotos una mica mes grans no? que no es veu gens on estan ubicades. Merci

Anònim ha dit...

No és correcte fer aquestes coses, ens quixem de la Tarragona Cagona i ara mostrem una reivindicació que les persones de fora de catalunya s'alimenten de l'odi que ens tenen per parlar diferent o per considerar-nos diferents..Hauriem de mostrar la ciutat, neta i exemplar per arrivar al nivell de les seves ciutats totas en perfecte estat de revista. Aprofiteu d'anar a guaitar Madrid i veureu com no val la pena pagar a Hisenda....

Tondo Rotondo ha dit...

Si vols veure la ciutat nbeta i exemplar pots visitar aquesta web:

http://www.tarragona.cat

Per posar un exemple.

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:34

Angelito del Señor.
Quina inocència...


Albertus Magnus