3.7.07

ANTIGA AUDIÈNCIA: PLANTES ABDUÏDES?

Fins fa pocs dies, els finestrals de la planta baixa de l'Antiga Audiència estaven plens de plantes variades, que, vistes des de la plaça del Pallol -per on passen centenars de turistes i visitants cada dia- donaven una imatge estupenda que contrarestava el mal efecte que deu causar als mateixos turistes les impresentables tanques de les obres de Ca l'Agapito i l'antic convent del costat, a la banda contrària de la plaça (a més, com que tampoc no s'hi veu gairebé mai ningú treballant en aquestes obres -les fan a dins?-, dóna una imatge d'abandonament més aviat cutre). Doncs bé, misteriosament ara han desaparegut totes les plantes i plantetes i els baixos de l'Antiga Audiència tenen el mateix aspecte desnonat i buit que bona part de la plaça. On són les plantes? Han estat abduïdes per algun ens alienígena vegetarià?

Ara ve l'explicació científica, certa i real del cas: sembla ser que la nova consellera de Cultura de l'Ajuntament, en visita recent a l'edifici va trobar que hi havia moltes plantes i va considerar que potser calia "ordenar" la cosa d'alguna manera. Per una successió de malentesos, el conserge de matí de l'edifici --que era qui havia fet créixer aquell "jardí" durant els darrers 3 o 4 anys i se'n cuidava com l'hortet del seu cor-- va rebre ordres de "desmantellar" el jardinet. Ras i curt, amb no poca pena i en qüestió de 24 hores va donar totes les plantes als usuaris habituals de l'edifici. Pocs dies després li va arribar la contraordre que no s'havia de fer desaparèixer el jardinet, que s'havien malinterpretat les instruccions de la consellera (que es veu que el que volia era enviar algun jardiner de la Brigada municipal a "ordenar" el jardí amb professionalitat)... però el jardinet ja no existeix.

Aquest post -en la seva totalitat- ha estat possible gràcies a la col.laboració d'Anònim Malparit, a qui donem les gràcies per la seva gentilesa.

12 comentaris:

Tondo Rotondo ha dit...

La gràcia d'aquest racó penso que precisament era la diversitat de torretes, que li donaven un toc d'humanitat. Ara que els grisos i el civisme-global estan tant de moda entre els nostres governants.

Anònim ha dit...

Doncs jo li hagués regalat les plantes a la nova regidora, amb un llacet vermell, i totes a sobre d'un transpalet cap al Metropol.


ZHAKI

wollllllllla ha dit...

Es la ley de la jungla del asfalto: tolerancia cero con la naturaleza.

Anònim ha dit...

flipes

Anònim ha dit...

La qüestió és: Per on passa un regidor no torna a creixer res!!! Mireu el jardinet, mireu el Poum, mireu el Francolí, mireu els arbres del nou Parking del Francolí: la meitat són morts i l'altre estàn inclinats en diagonal!!!

BORD ha dit...

I després s'omplen la boca de sostenibilitat i bon rollo.

Anònim ha dit...

Accions com aquesta, o molt m'equivoco o en tindrem a dojo, si les informacions que m'arriven (per part dels propis funcionaris de l'ajuntament) no són exagerades. Un vot de confiança pel nou govern municipal, però, molt em temo que serà un altre desencís. Estan organitzant el consistori a la mida dels partits, i, un cop més, l'electorat (o sigui, els borrecs que fidelment els votem) queda mal servit i amb el cul a l'aire. Després es queixen de que no anem a votar!! Si és que haurien d'estar al nostre servei i resulta que és a l'inrevés. Quants projectes es treuen de la màniga sense que ningú no els ho hagi demanat? Quants projectes presentats o reclamats pel poble es realitzen?? Doncs... això mateix.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Properes intervencions per part dels nostres nous i flamants elegits com a millors exemplars d'animals polítics, deixaran accions com la d'aquest humil jardinet, tan insignificant com un pipí en ple Mar Atlàntic. I si no, temps al temps. En tornarem a parlar quan acompleixin els seus primers 100 dies "governant". Serà tota una prova d'aptitut.

Albertus Magnus (again)

Anònim ha dit...

Potser el conserge tindria de demanar el canvi a la Brigada municipal, potser no es troba agust en eun equipament cultural?..., Potser es aquell que controla la porta de l'equipament, desdel bar del devant?... així controla millor el creixement de la seva afecció equivocada?...Potser es el mateix que el diari local va fotografiar amb un espàrreg d'uns quans metres, quan estava destinat al recinte del Mèdol???...Potser aquest noi es dedica a fer la feina que no li toca????...Potser quan el van contractar per primer cop, el que va primar del seu perfil professional que tan sols era "amic" de l'equip governant, que ens ha deixat aquest gran regal als ciutadans de Tarragona que es el POUM.

Zapatero a tus zapatos.....

Anònim ha dit...

Seguint amb els Potser....de l'anterior lector:
Potser que el colaborador Anònim Malparitautor d'aquest post, sigui el company de feina del jardiner incomprés, que va ser seleccionat de la mateixa manera, i que en hores de feina es dedica a fer escrits de crítica al "trispartit", també contra els traidors d'ERC, i per descomtat contra els "sociates"?
i un últim Potser:no serà el responsable municipal de CiU, antic botiguer reciclat?????

Anònim ha dit...

Però també hi ha algun conserge d'ERC

Anònim ha dit...

PROU ENXUFISME!!