26.7.07

QUICO, AROLA I EL NOI DE LES CARROCERIES

Divertidíssima inauguració del mural de l'Arola a la Plaça Sedassos amb en Quico el Cèlio i la seva gent.
La plaça estava atapeïda de personal autoritzat, fluïts sudorípars humans i xerinol.la de la bona.
De fet, la Baixada de la Misericòrdia es convertí en improvisada talaia des d'on alguns guaitàvem com podíem.
Serveixin aquestes línies per felicitar un cop més l'Arola, en Cèlio, el mut i els nois de les carroceries, els quals no varen parar de posar en perill la integritat dels absorts espectadors del mural.4 comentaris:

lluis ha dit...

Los Okupas gatunos de la zona vieron perturbada su tranquilidad durante una cuantas horas con el jolgorio ocasionado pero, a pesar de esto, son felices por haber mejorado la decoración de su entorno.
Bien!, por el sr. Arola, una de las pocas personas de nuestra ciudad que la adecenta y decora.

Waipu Joan ha dit...

El inspector jefe de obras municipal construyó sin licencia en plena Rambla
Octavi Mayans, aunque aseguró que no actuó de mala fe, dijo que el arquitecto le dio los planos y creyó que ya tenía la licencia de obras
Diari de Tarragona


Porto més de 6 mesos esperant una llicècia d'obres de l'Ajuntament
JA ESTÀ BÉ NO????

Tondo Rotondo ha dit...

No va actuar de mala fe???

Au va!!

N'estic fart d'aprofitats i corruptes!

Anònim ha dit...

Tornant a l'espai de la plaça Sedasoss com a seu de concerts...acostumats a la capacitat del Metropol es bon espai per omplir de seguida. Qui no omple el Metropol, ja pot plegar!!!! Del tema d'obres i gent del Ajuntament de Tarragona, podeu estar segurs que tenim molta semblança al de Marbella. Us creieu que els del PSC no coneguèssin el contingut del POUM aprovat 5 dies abans de les eleccions? Comencen amb molt mal peu i els que van marxar doncs me sembla be lo de persona non grata al Nadal, però la seguent persona non grata que sigui el Ballesteros segons faci!!!! Tot sabem que el Diari de Tarragona o Més Tarragona és un altre fita perduda com a informadors. Us adoneu com tracten els temes de religió d'aquest pais Aconfesional?