28.7.07

Mu mala leche, coñoooooooooooooo!

He rebut aquest e-mail avui dissabte.
No tinc foto.
Però no vull perdre el missatge.
I aquest missatge val el seu pes en or.
Gràcies Carmen per enviar-me'l.
*********
Ara mateix vinc del mercat del Fòrum i quan he passat pel carrer Natzaret (on fins fa uns dies eren els contenidors blau i groc) he vist que hi havia un munt de bosses grosses.

Si t'escric és per a proposar-te alguna mena d'acció al respecte. Potser des del vostre bloc... L'alcalde no m'ha respost al meu correu (on també li parlava de les terrasses de la plaça de la Font i de la resta del barri).

Ja em sembla flipant que des de l'Ajuntament només hagin escrit una carta el 16 d'abril, però que ara treguin els contenidors del carrer Natzaret sense donar cap tipus d'informació és una manca de respecte total.

Recordo que poc abans de les eleccions municipals del 2003 van fer el mateix. Cada dissabte, quan hi anava al mercat, deixava els envasos al contenidor del carrer de Riudecols. Un dissabte ja no hi era, vaig anar al de la plaça Pallol i també l'havien tret. Després de passejar amb la bossa cap amunt i cap avall, vaig depositar els envasos a un contenidor gris de la plaça de les Cols.

Joderjoderjoder. Que estoy de mu mala leche, coñoooooooooooo.

11 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

De vegades val la pena escoltar els ciutadans quan parlen, quan expressen el que senten i ho diuen tal com raja.
He penjat aquest e-mail sense consultar-lo a la persona que me l'ha enviat. No sé si em perdonarà l'atreviment.
No obstant, crec que valia la pena fer-ho.
Animo a tothom que tingui ganes d'aixecar la veu a fer-ho. No cal posar una foto que faci gràcia o cridar l'atenció amb algun títol gracioset.

Carmen, gràcies per fer servir Tarragona2016.blogspot per desfogar-te.

lluis ha dit...

Hoy , estaba leyendo el Boletin Municipal Taragona 2007, de Julio/Agosto "Tarragona avança" y me ha llamado mucho la atención la gran capacidad fotogénica de nuestro alcalde. Si no me he equivocado "SOLO" sale en 31 fotografías!!!! El hombre es bastante fotogénico...
Pero si lees el texto, todavía te asombras un poco más ya que, como alcalde y/o Josep Felix Ballesteros, supera las 70 veces....!!!
Alguien podría aclararme tanto protagonismo?

Anònim ha dit...

Es cierto que el Ayuntamiento podría avisar, pero esto no exime de la responsabilidad de cada ciudadano con sus iguales. Más de mala leche estoy yo como espectador de los supuestos ignorantes, mayoritariamente caraduras, que siguen tirando la basura por las mañanas o a cualquier hora del día (menos cuando toca, ¡qué casulidad!), o que abandonan sus residuos en la vía pública excepto en la puerta de su casa (mira tú por donde, también ¡qué casualidad!), total ¡como luego van y los recogen!Patrimonio de la humanidad ..., ¿de qué humanidad?... Caps de suro!. ¡Vergüenza les tendría que dar!.

carmen ha dit...

Pere,

M'he quedat molt sorpresa al llegir el meu correu al vostre bloc. No sé si et perdono ;)

Gràcies per fer una excepció al publicar un text sense foto i confiar en la meva paraula.

Avui diumenge he anat al mercadet i he vist que han tret els contenidors grog i blau del carrer Pare Iglesias. A la plaça de les Cols encara hi són i també els grisos on hi aniré demà a portar la bossa d’envasos i les tres de paper i cartró que tinc al meu rebedor i que encara no havia tret per evitar anar amunt i avall “en busca del contenedor perdido”.

Si els treuen tots, no tinc cap problema en portar els envasos i el paper a contenidors soterrats de fora de la Part Alta. De fet ja ho feia amb el vidre i el depositava a la Rambla Vella.

Des que separo els residus he près més consciència de la quantitat de envasos que fem servir i que, en la meva opinió, no són necessaris. Quan vaig a la compra porto una bossa i demano que no em donin tantes bosses de plàstic, però les bàscules no tenen un recipient per a posar la compra i es fa difícil no fer servir bosses de plàstic.

A la Part Alta s’han de complir amb diverses normatives estètiques: les finestres han de ser de fusta, les botigues no poden penjar cap rètol a la façana, les taules de les terrasses de la plaça de la Font també han de ser de fusta... Estic d’acord amb tot i penso que els contenidors de plàstic de diversos colors trenquen amb l’harmonia visual del barri, per la qual cosa crec que també el servei de recollida de residus ha de complir, com a tothom, amb les normes estètiques.

Com a veïna de la Part Alta no tinc cap problema en treure la brossa a unes hores determinades. Vull que el meu barri estigui net i maco i espero amb candeletes la subvenció de la Llei de Barris.

El mètode actual de recollida s’ha près com a una imposició i no pas com a una via de millora de la qual tots ens hauríem de sentir partícips.

A Oviedo (no si sé a altres ciutats) hi ha un sistema de recollida diari i a cada portal. Per aconseguir no tenir contenidors tot el dia al carrer es va haver d’educar als ciutadans i fer-los sentir-se orgullosos de col•laborar amb que la seva ciutat estigui neta.

Reclamo informació, educació i respecte. Ofereixo participació activa.

carmen ha dit...

Demano perdó per escriure tant.

Potser no és adequat per a mantenir el "ritme" dels comentaris, però no he sabut fer més curt tot el que volia dir.

Anònim ha dit...

Deu ni do...

Anònim ha dit...

Per sort al Carrer Natzaret sembla que comencen a col·laborar. Avui es pot passar sense trobar brossa ni mosques. Tots guanyem, vianants, veins i els restaurants.

Waipu Joan ha dit...

cal una millora urgent en el sistema de recollida de brossa a la Part Alta.
No es tracta de buscar culpables, sinó simplement d'arreglar l'embolic de contenidors, horaris, merda i mosques.

Cèsar Llamborda ha dit...

Carmen: el teu missatge és llarg però passa bé. No demanis perdó per escriure taaant!!!

lluis ha dit...

En alguna zona de la ciudad, donde los nuevos contenedores todavía no funcionan, se les ha inventado una utilidad práctica muy cachonda: el "aparcamientus intercontenedoreus" (Coches pequeños y motos). Qué será que no inventemos!

Anònim ha dit...

waipu joan, a pesar del embrollo, hoy tengo responsables, cogidos "in fraganti". Sólo han sido cinco en todo el día, hasta ahora, al menos en el Carrer La Nau. Si fueran cívicos, estaríamos mejor.