6.7.07

MÉS BETUM?

Un cúmul de despropòsits fa que l'estàtua del president Companys no centri gaire l'atenció de les nostres autoritats doncs el mateix dia en que s'havia d'inaugurar aquestes van preferir quedar-se al sofà de casa doncs queien quatre gotes. Potser ara caldria una miqueta d'aigua, sabó i paciència perquè aquesta estàtua no segueixi l'exemple de tantes i tantes que estan en mal estat crònic a la ciutat.

Per això ara sembla que el betum que els ha sobrat de l'estàtua dels Despullats el distribuiran de forma uniforme per tot el grup escultòric i així no es veurà el nyap de les lletres desdibuixades sobre el marbre ni els gotes de pintura vermella que des de fa mesos guarneixen l'escultura.

4 comentaris:

Josep Maria ha dit...

més val que elbetum que va sobrar el guardin per embetumar els vaixells de guerra que vinguin al port i els figurons que assisteixin a les recepcions (que n'hi ha).

Tondo Rotondo ha dit...

Recepcions rollo vacaciones en el mar, però a lo militar? "La cena con el capitán", etc.???

Déu n'hi do!

Anònim ha dit...

...Doncs jo us ben asseguro que de la mateixa manera que es va aconseguir treure els recordatoris triomfals dels "Unos" franquistes, també desapareixeran aquests altres manifests de misserable revenja per la part dels "Hotros" marxistes-separatistes...els criminals polítics s´asemblen posant-s´hi rètols als carrers i eixecant-se estàtues...a les què els gossos emplenen de les seves deposicions..

Un lladre i assasí de dreta és absolutament igual a un assasí i lladre d´esquerra...i jo, igual que em cagaba -baixet- en Franco, em cago -una mica més alt- en el Companys...un és català perquè no pot ser altra cosa millor...apa...

Tondo Rotondo ha dit...

No comparis... No tots els republicans eren "murcianos".