13.6.07

EMBETUMA QUE FA FORT

Arriba l'estiu el sol serà dur... Les nostres autoritats han optat per embetumar l'estàtua dels Despullats doncs és un dels grups escultòrics que porta menys roba.
Malgrat tot d'altres estàtues tarragonines esperen amb candeletes ser arranjades, però és clar: no estan situades en llocs tant i tant cèntrics on la ciutadania pugui observar lo bé que els hi queda el betum solar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mes q restaurar estan carregant-se el monument

Anònim ha dit...

Les metàfores són per als humils i simples de cor. A través d'això, tot bé i tot tot just seran revelats. Les males autoritats no poden amagar-se per molt temps dels miris ávidos dels quals fan la revolució silenciosa. Abraçades Cèsar.

Anònim ha dit...

orinals pels coloms ja!

Josep Maria ha dit...

realment sembla que l'hagin embetumat. A Tarragonas tenim una obsessió amb la neteja. El més normal és que pedres, estàtues, etc. vagin agafant el color del temps (de tant en tant no està de més treure merda però no tant), doncs no, a Tarragona, ens obsessionem amb netejar, per exemple, la Plaça de la Font i de bon matí (per tocar els collons de qui dormi) les màquines sorollloso-rentadores passaen per la plaça a sac.

Joana ha dit...

a veure si fan neteja allà on cal!
Bona setmana...bé el que queda!

mossèn ha dit...

els "pajarracus" són un afegit ??? salut