4.6.07

TEATRE TARRAGONAAra per ara, aquesta és la única manifestació cultural del Teatre Tarragona.
Un dibuix a la paret protectora del solar...
En desconec el significat.

7 comentaris:

Pedro ha dit...

En 4 días así se pondrá el teatro, lleno de cucarachas y demás bichejos asquerosos. Recuerden que ahora viene el calor y los solares abandonados son pequeños ecosistemas.

mr.potx ha dit...

això ès un graffiti que han pintat aprofitan la paret.Però en el que fa referencia al significat donç penso que potser pensa que el teatre no val res i per això a pintat aquest escabat.Però tot sa de dir esta molt ben pintat...

Waipu Joan ha dit...

llàstima que sigui un grafitti, perquè la qualitat és boníssima

Gulmara ha dit...

Te explico, si bien muchos ven las cucarachas como seres horrorosos, dignos de asco y demás, son seres Admirables!! Ellas... podrían muy bien contarnos gran parte de la historia, al menos toda la de la humanidad. Ellas... podrían contarnos que pasó con los dinosaurios, porque caminaron entre sus patas... Ellas... que no las mata ni el arma feroz de los humanos, las bombas atómicas...
Ellas... sí que se las traen...
Definitivamente, admiración evolutiva, pues nisiquiera han tenido que cambiar su anatomía...
Ellas... representan un triunfo de vida!
Saludos amigo!!!

el Gran Barrufet ha dit...

aixo es com lo de la 'metamorfosi' de Kafka....el paio aquell que un dia tot d'una es va convertir en una panerola. aqui devia ser algu que innocentment es pensava que a TGN s;hi faria un teatre, per fi, amb cara i ull...be, ja ho veieu, s'ha quedat penjant de la paret.

Salut!

Dani ha dit...

Això és un escarbat molt ben dibuixat

m.e. ha dit...

Hi hauria d'haver més parets lliures a TGN perquè els artístes es poguessin realitzar i els vianants en poguessim gaudir. Els de la Caixa han "Lliurat" un parell de metres quadrats... per algo es comença.