15.6.07

LA REVETLLA REMULLADA

Un dels nostres anònims comentaristes escrivia això: "i per cert la mànega de l'aigua utilitzada en l'enderrocament de les cases dels mestres així com les cases dels militars, s'ha conectat a l'aixeta del carrer. Perquè hem de pagar tots aquesta aigua, quan és tracta d'unes obres privades? Algú pot explicar-me això?".
Després de pensar-hi molt només se m'acut una pressumpta explicació raonable... El Tall Anglès utilitza aquesta aigua pública -certament- i s'ha compromès amb l'associació de veïns de la zona a obsequiar el veinat durant un període d'un any amb el 3% dels guanys que generin la venda d'aigues minerals marca El Tall Anglès.
Però... quants litres hauran gastat en total amb les mànegues?

12 comentaris:

m.e. ha dit...

Que els del "tall" agafin aigua pública és un escàndol. Però fa pocs mesos just al pas zebra de davant del tall hi havia un brollador d'aigua i no precisament natural, i el passat dia 1 a la nit vaig passar per la zona i enlloc de regar la gespa amb aspersors hi havia una autèntica catarata que apart d'inundar la gespa inundava l'asfalt...Per mi un escàndol també...

Tondo Rotondo ha dit...

Jo també vull tenir l'aigua gratis!

Waipu Joan ha dit...

Molt bona aquesta del Tall Anglès!

JMBT ha dit...

Com a broma està bé, però la realitat no és aquesta. Quan vols utilitzar aigua del carrer cal contractar un comptador portàtil que, posteriorment, per met a EMATSA fer la corresponent liquidació. A mi, personalment, no em fa cap gràcia El Corte Inglés. Ni el crec necessari per a la nostra ciutat. Però, cal dir les coes tal com són.

Joana ha dit...

A Girona ja fa 19 anys que en tenim un, de Tall Anglès... ;)

mossèn ha dit...

s´aprofiten del canvi de govern de la ciutat i clar ... la culpa de qui és ??? ... del Sant Pare, evidentment ... salut

Mon ha dit...

de vergonya...! lo fotut es que no podem fer res de res els ciutadants

Anònim ha dit...

A veure, igualment, paguen impostos per fer l'obra, ells si que la paguen TOTA, en canvi, alguns veins directament o no paguen o s'ho maneguen per pagar menos dient que el cost de l'obra es menor al que realment és presentant una factura amb un cost inferior al real.

Així que si el corte inglés trinca per tot arreu, doncs que pagui i punt. Amb contadors i amb 50000 impostos municipals més.

Anònim ha dit...

No, Mossèn no. No es aixó. Son els que s´en van els responsables.

Anònim ha dit...

també els camions que surten carregats de les restes tenen inmunitat amb la guàrida urbana perquè no possen la lona per circular carregats... INCIVISME A TOPE - GUARDIA URBANA INCOMPENTENT.

Tondo Rotondo ha dit...

Molt fort això dels camions.

De fet, no m'estranya res, doncs els passos zebra a Tarragona s'estan canviant per una¡es marques vials que dónen la preferència a ciclistes. Inaudita interpretació de la normativa de trànsit.

Cèsar Llamborda ha dit...

Jmbt,

Gràcies per aportar llum amb el teu comentari ;-)