12.6.07

MAX MIX DEL RECICLATGE?

Existeix la llegenda urbana, ben nostrada, de que tant se val el que llencis la brossa, com i on ho realiutzis: groc, gris, verd, blau... tant se val, doncs al final fan un max mix i ho foten tot a la incineradora de Constantí, que mentres tant va purificant l'ambient amb les dioxines.
No entro a valorar si aquesta llegenda urbana està fonamentada o no, però el que queda clar és que hi ha algú que fuma moooolt i compra no ja cartrons sinó caixes de tabac, i aquest algú ho te clar: recicla, recicla i recicla... i ho fa tant bé que qualsevol dia guanyarà l'escombra de bronze.
Dedico aquest post a totes les víctimes del POUM: presents i futures, doncs ningú sap si li fotran la casa enlaire en un futur pròxim.

7 comentaris:

euria ha dit...

ei....però s'ha de reconèixer que és net!!! :)

Pere Tarter ha dit...

Crec que l'escombra de bronze es va fer servir per escombrar cap a casa...

Anònim ha dit...

Visca el Partit Obrer d'Unificació Marxista. Aquest es va quedar en passat, l'actual (versió Tarragonina) li farà companyia o quedarà igual?

Anònim ha dit...

Espero que faci POOOOOOOUUUUUM¡

Tondo Rotondo ha dit...

POUMMMMMMM

POUMMMMMMM´

POUMMMMMMMM....

EUROS

EUROS

EUROS

Anònim ha dit...

¿Sabiais que en las zonas de viviendas que el POUM quiere eliminar, han aparecido unos siniestros personajillos procedentes de las inmobiliarias, que asisten a las reuniones de las comunidades, incluso toman decisiones i aportan su propio abogado para las alegaciones que convengan?.
Todo esto, aprovechandose de la confusión de los vecinos.
Creo que seria interesante conocerlos, saber que buscan, a quien representan, que mentiras estan contando a los afectados, etc.
Que se sepa.

¿Alguien sabe a que especie carroñera pertenecen?

Tondo Rotondo ha dit...

No us refieu d'aquests personatges, segur que només estan interessats per les vostres, vivendes, pels vostrs euros...