23.6.07

SOTERRATS CAPATS

A tranques i barranques aquests nous veïns, que són els contenidors soterrats -amb dissnys diferents segons la zona de Tarragona- s'estan obrint pas. Però una colla de brètols i trinxeraires no permeten que els tarragonins poguem encara gaudir del plaer de llençar al buit les nostres deixalles.
Sembla que aquesta demora és motivada perquè estan implementant un sistema per a aconseguir desmaterialitzar la merda un cop aquesta sigui llençada, d'aquesta manera ens estalviarem el soroll dels nous camions per a soterrats, que algunes fonts titllen de brutal i inhumà.

7 comentaris:

lourdes ha dit...

Les empreses que ens instal.len no tene cap mena de temporització.

Prou política d'aparador!

Anònim ha dit...

La instalación se produce con
SEIS MESES DE RETRASO.
Cuando tengamos el sistema en
marcha en Reus ya habrán instalado
el sistema neumático que no necesita
camiones para la recogida.
Lo mismo pasa con el AVE que cuando
funcione hasta Barcelona a 300 Km/h
en Francia y en Alemania ya irán
a 500 Km/h

Àlex ha dit...

La veritat és que porten un retràs considerable, aviam quan es podràn utilitzar que tinc ganes ja de provar-los, ha de ser molt gratificant tirar la brossa aqui i no en un contenidor dels de tota la vida.

Anònim ha dit...

Este sistema ya es antiguo antes
de que funcione ...

ver

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3331&pIdSeccion=308&pIdNoticia=244595

Anònim ha dit...

...ratrasus...kins ratrasus?...parqué yo ya i cubrat la cumisió...i par aisó vaich perdra lamic ka em va fotra al lloc don mamarla da consaller akesta cumisió¡¡¡...jejejeje...dons cal donguin parqué yo ya me lembuchacada ben ambuchacada...jejejeje...

Anònim ha dit...

els contenedors la veritat es que iha fan riure per diureu de alguna manera o per ser sincers fan llastima abans de inagurals.Abeure si els doneu rapit el servei que sels hi ha destinat.

Anònim ha dit...

Me la rempampimfla!!! aquesta va ser una Mallolada més!!! Jo no penso reciclar fins que no em baixin els impostos per aquest fet!!! Està clar que totes les empreses que toquen el reciclat estan vinculades d'alguna manera al consistori. Tinic que triar jo la merda amb la que es fan rics uns altres... i a sobre pagar i pagar... NI JARTO VINO!!!! Mireu com s'ha reciclat el Nàstic, i com ja baixen els preus dels abonaments...Al final la merda sempre flota!!!!