14.6.07

POUM, POUM.... QUI HI HA?

Els habitants de les cases barates, i dels habitatges propers estan començant a rebre les visites dels Men in black, o homes de negre. Davant l'allau de personatges que truquen a les seves portes, i fan: poum, poum; les nostres sempre atentes autoritats -vetllant pel benestar veïnal- han prohibit aparcar a la zona. D'aquesta maners s'espera que les visites dels homenets de negre baixin d'intensitat.

Dedico aquest post als afectats pel POUM.

7 comentaris:

Sanvisens ha dit...

A Tarragona no es pot tenir un pis antic, mira què passa després. Allí al Camí de la Cuixa no en tiraran cap, no....

Anònim ha dit...

Hace unos dias publique en otro lugar de este mismo blog:

Anònim ha dit...
Y despues de las casas baratas y el bloque 10 de la avda. andorra, ... los grandes promotores de la ciudad seguiran SI NO LOS PARAMOS con la casa nueva (ningun problema todo es justificable), la casa bloque, el sant jordi, la escola del treball. Pararan, eso si en el mamotreto gris de la subdelegacion del gobierno, antiguo gobierno civil.
Ten cuidado Maginet que no te desclasifiquen (ahora eres patrimonio de la ciudad) y te realojen en el Francoli y construyan edificios circulares de ocho pisos en pleno centro de la Plaza Imperial Tarraco.

NO A LA ESPECULACION EN TARRAGONA
NO AL URBANISMO MARBELLI
ALTO PROMOTORES, FUERA DE AQUI
POR UNA CIUDAD SOSTENIBLE

Pero cuidado, las Casas Baratas no son antiguas, a pesar de haber sido construidas en 1934, la mayoria han sido rehabilitadas o reconstruidas durante los años 80 0 90, del siglo XX, siguiendo las "instrucciones vinculantes, so pena de denegacion del permiso de construccion correspondiente" del Ayuntamiento de Tarragona de la epoca que impedian todo cambio exterior. En definitiva, mas del 70% de la mismas son casas dignas del siglo XXI.

Casas Baratas y Dignas que no permitiran el aparcamiento de "limoussines" o yates en su calles Balmes y Emili Morera (por cierto privadas), en la calle de conexion (Av. Andorra) donde esta situada la señal de prohibido aparcar que muestras, o en el vial doble vial de entrada/salida de Tarragona, donde la policia municipal o los "mossos" deberia multar al que aparcara.

Si recibimos la visita de "hombres negros de alma, corazon y interes" os avisaremos para que nos ayudeis a alejarlos. Amigo muchos saludos.

Anònim ha dit...

Un dia vaig obrir la porta de casa i vaig veure un Man in Black conegut com Sr. Ballesteros i em va demanar el meu vot...Ara l'espero per a que em digui, a on viurem amb la meva familia? No tenen cap mirament, que no sigui el de fer-se rics amb les seves maniobres epeculadores... Tots lluiten per entrar i ningú vol marxar, No és molta causalitat? El POUM és un problema molt greu que te que movilitzar a tothom per a que tractin a les persones dignament... En aquest carres que tothom despreciava. La parada de bus es deia MIRADOR DEL CAMPO, ara tothom vol llepar el pastís. Doncs menys Nàstic i més coherencia "política", i per cert la mànega de l'aigua utilitzada en l'enderrocament de les cases dels mestres així com les cases dels militars, s'ha conectat a l'aixeta del carrer. Perquè hem de pagar tots aquesta aigua, quan és tracta d'unes obres privades? Algú pot explicar-me això?

Anònim ha dit...

POUM = TERRORISME URBANISTIC
Correcte: El Nàstic que sigui privat i sino que torni a la seva realitat. Aquests diners que els dediquin a l'esport popular, i public, no cal una ciutat de primera pero vergonyosa, volem solvència per a problemes com el POUM. La neteja del riu francolí o de la pròpia ciutat. I el Fortí si s'enderroca que estigui controlat..

Anònim ha dit...

POUM I PRIVILEGIS... L'AIGUA I ARA LES NORMES DE CIRCULACIÓ...els camions que surten carregats de les restes tenen inmunitat amb la guàrida urbana perquè no possen la lona per circular carregats... INCIVISME A TOPE - GUARDIA URBANA INCOMPENTENT, que no baixen del cotxe ni per ....

X.M. ha dit...

A Tarragona se l'hi nota que es una ciutat provinciana, pero no es a Tarragona, es als seus dirigents, son poblerins, volen semblar dirigents de ciutat gran, es per aixo que el sol nom de El Corte Inglés, esl fa correr a desallotjar una zona, i aixi poguer semblar que juguen a dirigents de capital gran.
Srs. dirigents de Tarragona, ¿no sabeu que el mes apreciat de una ciutat son les seves caracteristiques, el seu sabor, ¿perque destruiu part d'aquest sabor, perque s'enrriqueixin uns quants?, ¿No sabeu que quant aquests siguint molt rics no viuran a Tarragona, i es burlaran de vosaltres, pobrets dirigents?
Obriu els ulls i no feu el presec enlluernats per les ciutats de diseny, els nostres descendents riuran de vosaltres i nosaltres us maleirem mentres visquem.
Borreu aquest POUM del mapa, i comenceu a pensar amb el cap, no com els anteriors dirigents i autors d'aquesta barrabasada.
No sigueu megalomens, ja n'hi ha hagut prou.

Anònim ha dit...

M'ha extranyat molt que en el nou POUM de Tarragona no s'incloeixi una linia de metro, ¿voleu dir que no la necesitarán els "caps pensants del POUM" per anar a inspeccionar les obres?
Encara hi esteu a temps, linia de metro Ajuntament-Presó......