10.6.07

DO IT YOURSELF

Sembla ser que els nous regidors electes s'estan plantejant innovar el tradicional repartiment de coques amb cireres de la Festivitat del Corpus. De tothom és sabut que des de fa anys i panys el consistori obsequia el poble amb un berenar de coques amb cireres de franc. Com que enguany un centenar llarg de persones -després de fer una llarga cua- s'han quedat sense l'exquisit berenar dolç fonts municipals no autoritades apunten de què de cara al Corpus'2008 el pressupost serà el mateix però es podrà satisfer millor les necessitats del sempre sofert poble. La solució: es lliurarà a cada nen de menys de 12 anys una coca amb cireres i els adults de tota mena seran obsequiats amb una bosseta de farina i dotze cireretes. Do it yourself!

Nota: Els qui volgueu escoltar la darrera (i segona) entrevista radiofònica a Cèsar Llamborda i Pere Tarter podeu enviar un email a cesarllamborda-arroba-gmail.com i us lliurarem l'arxiu. Això és possible gràcies a la gentilesa de Jordi Surinach i a Tarragona Ràdio. L'entrevista va ser feta per Yolanda Garcia, a qui agraïm la professionalitat. Aquest oferiment caduca, o sigui que espavileu-vos.

2 comentaris:

voilà ha dit...

Esperem que com a mínim hi incloguin la recepta...quina jeta que tenen! encara faria més servei una llavoreta de cirerer, com a mínim l'any que ve ens podriem afartar de cireres, per si ens quedem sense coca...

Josep Maria ha dit...

Des del balcó de casa puc veure les cues que es fan per poder enxampar una coca de cireres, un tros de braç de gitano o qualsevol altra llaminadura que "regali" l'Ajuntament. Crec que hauria de tenir molta gana per fer una d'aquestes cues humiliants. Avui la coca s'ha acabat just davant d'una velleta que portava la tira fent cua i que ha vist com hi ha dues cues la seva i la dels "enxufats".