21.6.07

GAS CIENTÍFIC

Ensorrades les cases dels Mestres i dels Militars els artificiers estan aprofitant per fer una prova. Aquest innovador experiment consisteix en acumular totes les bombones de gas butà, extintors, etc. i deixar-los al sol. "Los lunes al sol"... i els dimarts i els dimecres...

I no, no es tracta d'un zulo del Grapo. Estem devant d'un experiment científic.

Dedico aquest post a Jordi Salvat, que ens honora posant-nos al seu Top-10.

9 comentaris:

Jordi Salvat ha dit...

Com sempre esteu incommensurables. Crec que estem davant d'un experiment coordinat pel CESID i per això ens fa una mica de por investigar-ho. A veure si apareixerem en una cuneta o desapareixerem sense deixar ni rastre. O ens convertiran en bombona.

Moltes gràcies per l dedicatòria. Us mereixeu estar al TOP-10.

Salut

Tondo Rotondo ha dit...

Doncs jo voto per ser convertit en bombona, de les clàssiques carabasses...

mossèn ha dit...

a manca de pressupost qualsevol opció és bona ... vinga, fotem un bon "pet" per sant joan !!! ... salut

Anònim ha dit...

si volen fer forat en aquest solar, han de fer-ho amb detonacions, resulta que es pedra de cantera...així que no us estrany que per liquidar la zona POUM ho facin.

Anònim ha dit...

The BIG POUM will make you fly.
It, s a gas gas gas.
English Cut = Money, money, money.

Anònim ha dit...

Tarragona 2016! prefereixo que sigui tarragona 2007 amb dignitat que un futur de destrucció i terrorisme urbanístic...Fortí de la Reina, Banc D'Espanya, Tabacalera, Edifici entre Rabassada i Sabinossa, Instal.lacions del Sant Jordi, etc etc Aquests edificis i solars no els volen, però les cases de les families del POUM al preu que sigui... VERGONYOS!!!! Els que manen ens entretenen amb el Nàstic de 2A (menys mal que no ha estat més temps a 1A, sino la gent està pendent del futbol i no veuen que fan els marbellís de tarragona). Sr. Nadal fes-te president del Nàstic tant que t'agrada manar! o millor encara ves amb L'Aznar a fer gira per Mexic!!!!

Sanvi TGN ha dit...

Correcte, a veure si voldran executar el POUM de cop i tiraran el blocs de Rep. Argentina, les cases barates, la presó i to de cop.....molt bona pinta no fa això...

Anònim ha dit...

¿No será que ya preveían desperfectos en los bloques colindantes, y por eso decidieron sentenciarlos?.

Cèsar Llamborda ha dit...

Terrorisme urbanístic: apocalítica però interessant definició...