11.6.07

MICROPISOS INTEL.LIGENTS

Si el que vols es viure en un lloc cèntric però no pots fer front a la hipoteca, als impostos... o no pots sofrir els qui es forren amb el totxo... o senzillament no formes part de la Junta directiva del Nàstic: No pateixis!

Arriben els micropisos intel.ligents i cèntrics a Tarragona.

Aquest que podeu observar a la fotografia està dissenyat per acollir dues famílies monoparentals. Per tal de ser sostenibles i estalviar aigua s'utilitzaran els serveis dels soferts bars i comerços de la zona. L'Àrea de Medi Ambient -pensant en tot- ja ha instal.lat un contenidor no soterrat per a que els nous veïns puguin utilitzar-lo des del primer dia.
En la segona instantània podeu observar el resultat del conveni que permetrà instal.lar 70 micropisos intel.ligents elevats repartits per la Catedral de Tarragona. D'aquesta manera els habitants podran aprofitar la il.luminació noctura i durant el dia gaudir d'una inmillorable panoràmic sobre la ciutat.
Nota: Els qui volgueu escoltar la darrera (i segona) entrevista radiofònica a Cèsar Llamborda i Pere Tarter podeu enviar un email a cesarllamborda-arroba-gmail.com i us lliurarem l'arxiu. Això és possible gràcies a la gentilesa de Jordi Surinach i a Tarragona Ràdio. L'entrevista va ser feta per Yolanda Garcia, a qui agraïm la professionalitat. Aquest oferiment caduca, o sigui que espavileu-vos.

9 comentaris:

manel ha dit...

Si jo he de tancar el meu despatx per fer reformes... l'ajuntament em construirà un despatxillu al carrer per a contnuar currant??

!MÀFIA!

Anònim ha dit...

Yo creia que esto era el nuevo despacho de ballesteros, para estar cerca del ciudadano.

m.e. ha dit...

Va amb mobles incorporats???

m.e. ha dit...

Per cert, vaig escoltar l'entrevista radiofònica, guai.

LA plaça de la vergonya ha dit...

Perdem una plaça: el mercat infesta rambla i els voltans.

lluis ha dit...

"Con tener dos" por pareja y se soluciona el poblema...
No confundir con los otros contenedores.

Anònim ha dit...

¿Son els pisos per la gent expropiada amb el POUM?

POUM = Terrorisme Urbanístic

Sanvi TGN ha dit...

Ei, merci per passar-me l'entrevista de la radio via MP3. Surto ben retratat eh? Col.laborador numero 1. I que duri!
Per mi cap problema, a TGN pocs són ja els que no em coneixen.

lluis ha dit...

Me llama la atención el uso que se está dando al anagrama POUM.
Estas siglas representaban al: Partido Obrero de Unificación Marxista fundado en 1935 en Barcelona, que agrúpó el BOC y l'Esquerra Comunista de A.Nin. Propugnaba la toma del poder por parte del proletariado mediante la lucha armada.
El POUM de hoy, es otro POUM...