9.6.07

CAMINAR X RECICLAR

Arriba l'estiu, dies de platja i sol per als afortunats.
Recordeu que si el que volem és actuar correctament cal que ens posem les xancles per no haver de patir cremades als peus... Ho dic doncs per tal d'arribar a les papereres de reciclatge -que no de rebuig- instal.lades a l'Arrabassada cal fer una llarga marxa carregat amb les deixalles.
Diuen que hi ha recompesa, però jo encara espero l'home de l'anunci de la margarina baixant amb helicòpter, o ser bombardejat amb pilotes inflables de la coneguda crema solar... però no hi ha premi. El premi és poder gaudir de dies de sol i caminades ardents.
Dedico aquest post al mosso de la bodega.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies amic, per dividir amb mi una mica de l'estiu europeu.

Abraçades

Victor Franquet ha dit...

OSTRES¡¡¡ xo quantes brosses¡¡¡¡

Això sí, on estan els recollidors de burilles??? potser haurien d'haver apropat les brosses i haverles possat a sobre la linea del mar, així o possem més aprop de la gent que no vol fer 10 passes enrera i ho acaba llençant tot pel terra.

Ja se que sóc un animal, però és increïble el nombre de brosses que hi surten a la foto i la de merda que segueix havent-hi entre la sorra de la platja...

Anònim ha dit...

Com que la gent som porcs doncs vinga forces papereres! Però qui vol tirar la merda a terra la tira: hi hagi o no paperera, i qui compleix doncs encara que no n'hi hagi prendrà la merda amb ella la butxaca...

lluis ha dit...

Hace ilusión ver todas las papeleras enteras y de colores varios...
Las usaremos???, ese es el problema, tenemos tan poco civismo que dudo cumplan su objetivo.
En nuestras casas hacemos lo mismo?
Los resíduos perrunos se tapan fácilmente en la arena, las colillas, plásticos...
Cuánto tiempo durarán enteras?
Se acordará alguien de vaciarlas?
Si no se pone el nombre en castellano a lo mejor alguien no lo entiende!!!!

Anònim ha dit...

En un pais muliticolor...vivia ...Maya bajo el Sol....
Jo no penso reciclar. Abans la política d'envasos era més correcte... Qui no ha retornat mai un casc a la botiga per no pagar-ho...Una birra amb el casc retornat 0.30 Euros i si no retornes el casc 6 Euros, Això es reciclar en estat pur.

Anònim ha dit...

com que ja ens cobren prou impostos que la separin els que no governin a l'alcaldia...així lluitaran més la pròxima vegada, i si conve que Makulula & Company els ajudin.