23.7.07

TRES INSTANTÀNIES PORTUÀRIES

He tingut l'oportunitat de visitar el Port de Tarragona des de l'aigua mateix. No volia deixar passar l'oportunitat sense compartir amb tots vosaltres tres instantànies del nostrat Port:

1.- Aquí veiem com sense que gairebé ningú ho percebi s'han dut a terme proves per a determinar la duresa dels vidres dels nous edificis que ben aviat ompliran els seus baixos de franquícies comercials diverses per tal de donar bon servei als tarragonins que no tinguin encara clar on anar a comprar. Potser per això fa uns mesos va organitzar-se un congrès de balística, per poder disparar i provar aquests meravellosos vidre que ens recorden New York.
2.- Alguns operaris queda clar que treballen més a gust apilant les muntanyes de producte als molls de càrrega i descàrrega formant escultures efímeres que ens recorden uns pits femenins sense siliconar.
Potser l'any vinent participaran en alguna de les mostres de castells de sorra que s'esdevenen a la comarca i des de la platja mateix podran inspirar-se en una model viva i no en el típic calendari de mecànic o camioner.
3.- El vaixell Mar Paula ha entrat amb força en la campanya de sensibilització contra la grip aviària prohibint a la tripulació mocar-se a coberta. D'aquesta manera el virus que puguin transmetre algunes aus -si és el cas- cada mariner el guardarà al seu interior fins arribar al camarot, on definitivament podrà mocar-se.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou l'hòstica xavals! !Molt agut!

Anònim ha dit...

mokin mokin Ppoum poum

Rosalia ha dit...

Els veïns de la part baixa ho patim quan bufa el vent de mestral. L'olor es fa insoportable i hi ha dies que a l'admosfera es veu pols blanc. Jo crec que està prohibit tenir-ho destapat, però segur que vosaltres ho esbrinareu

Tondo Rotondo ha dit...

Jo també he olorat els efluvis procedents de la soja i resta de grà existents al port. Hi ha indrets on ha arribat a morir gent gran al respirar aquesta porqueria.