14.7.07

SEX-TUPLICAT PEL LOGOPer fi es coneixen les causes de la sex-tuplicació del cost de les obres de l'aparcament de la catedral:
el logotipus
Si us fixeu bé en la foto, el logo aquell tan original i baratet figura en el rètol del futur aparcament.
Enteneu ara per quina raó el pàrking val 24 milions d'euros?
I és que la intel.ligència no té preu!

13 comentaris:

carmen ha dit...

Ho saben a San Sebastián de los Reyes?

mossèn ha dit...

a vore, el missatge porta la paraula "sex" i el cartell de la foto, una "p" ben grossa ... aleshores no m'equivoco si afirmo que la "p" fa referència a "Puticlub", oi ??? ... salut

Waipu Joan ha dit...

resulta intolerable que l'aparcament de la catedral hagi sextuplicat el seu preu original. Qui pagarà la diferència? Els veïns del barri? Quins veïns, el que tinguin calers sobrers, no?
Aquí el preveu el robatori a mà armada més immens de Tarragona!

Cristina ha dit...

con razón vale tan caro...gracias por aclararme este tema

Waipu Carolina ha dit...

Cada día anuncian un nuevo precio de venta, que pasa? q¿ué seriedad es esta? Será en verdad el logotipus? que poco respeto con los vecinos de la parte alta.

lluis ha dit...

Los presupuestos iniciales sólo sirven para calcular las vacaciones que disfrutarán los autores, o los chalets, o los yates, o los..., o los...,etc. etc.
Hay que tomarle el pelo al pueblo que es gilipuertas y que pagará lo que sea.
Vivimos una época donde no hay ningún tipo de profesionalidad, dignidad o decencia, donde lo único que priba es el euro y la forma rápida de conseguirlo.

Anònim ha dit...

Ara ja sabem qui pagarà la parida logotípica-pierreana; els usuaris del parking. Mai un "CORTA Y PEGA" havia estat tant car.
Els de "Sebatian of the Kings" deuen al·lucinar en colors i format 16:9

Albertus Magnus

Josep Maria ha dit...

a mi em fa l'efecte que la diferència de preu no la pagaran ni els usuaris, ni els veïns del barri, la pagarem entre tots (com la multa del Nadal).

mallolita ha dit...

Els mangantes de sempre...i les seves comissions...

Tondo Rotondo ha dit...

La presa de pèl urbanística i l'augment del pressupost per fer aquest aparcacotxes ben bé es mereix una P, de putada!

Sanvi TGN ha dit...

jajajaj exacte paio, P de Pringueu i pagueu 6 vegades mes impostos!!

Mal par...

Anònim ha dit...

I que em dieu de l'altre geni de les finances...? el Traga..sobares, Don Jesús, afeccionat a fer viatges familiars subvencionats? Ma dreta del Nadal moltes legislatures. No te cap responsabilitat?, el mantindran tambè els sociates? Serà una herència/hipoteca que tambè deixa el Nen Nadal????

Conductor de l'EMT

Anònim ha dit...

Resulta que por "motivos arqueológicos" no es posible soterrar los contenedores en la Part Alta (¿será falta de presupuesto?, ... ¿es realmente ventajoso y ecológico el hecho de soterrarlos? ... ). El caso es que el dichoso párquing está más que soterrado y sobreelevado. Me han fastidiado la "foto" del matadero modernista, me han privado de su maravillosa vista. ¡Atajo de mediocres!.