16.7.07

BAIXAR ELS FEMS

Imagineu-vos si per algún casual hi va haver algú que va decidir votar una opció política concreta basant-se en el fet de poder baixar els fems i llençar-los sota terra...
La seva frustració haura estat majúscula, doncs ningú sap amb certesa per quins set sous aquestes obres són tant lentes tot plegat per deixar-ho tot taponat.
Resultat: Infinita tristesa!

5 comentaris:

mossèn ha dit...

és un regal ... i el nou alcalde els obrirà el dia del seu aniversari !!! curios, però cert !!! salut

Tondo Rotondo ha dit...

Patètic

J.Sanvisens ha dit...

jo nhe vist alguns que ja els han desprecintat, i la gent ja hi llença merda!!! Fliparem a mig estiu la pudor que fotrà allò. (Poso exemple els de davant l'estació de Renfe, al parking del Palau de Congressos)

Anònim ha dit...

Xavier Tarrès, serà el nou Mallol? Aquest senyor és el nou encarregat dels espais públics. Te molts deures per fer sobretot en la zona "merda" del Cesar August que s'acaba d'estenar i fa pena. L'altre tema es que els turistes ens pregunten quants tipus de recollida de brossa es fa o si es per a que tots els veins tiguem tots els mitjans de recollida disponibles?...No ens oblidem del POUM, digne de merèixer un "post especial en aquest blog" per cert feu alegacions, parleu amb la gent afectada i ompliu alguna HO POT FER TOTHOM!!!

Anònim ha dit...

Es diu ...
Xavier Tarrès AZNARez ...
y es del PSC???