23.7.07

REBENTAPAPERERES S.A.

Aquestes papereres són una ruïna o un negoci, depèn de com es miri...
El cas és que més d'un cop hem parlat en aquest bloc del famós esport local del REBENTAMENT i pèrdua de les papereres de la ciutat.
El futur passeig que unirà el barri de Torreforta i l'Eroski (passeig que s'inaugurarà en la propera campanya electoral del 2016) ja ha perdut unes quantes papereres.
El Passeig de Sant Antoni ha perdut pràcticament la totalitat de les que hi havia, tal com va passar a Lluís Companys fa uns mesos...
Què fem, doncs, una Empresa Sicometal.lúrgica Mixtamunicipal que fabriqui papereres autòctones com si fossin carquinyolis?
Sortiria, definitivament, més rendible.
Dedicat als nostres amics Josep Maria Yago, Susana Bujalance, Víctor Franquet, Jordi Sanvisens, Albert Saludes i Xavi Moya, que aquesta setmana ens han enviat fotos i comentaris. Gràcies a tots.

13 comentaris:

Santi ha dit...

Una muestra más del gamberrismo imperante en la ciudad.¿ Para cuando las cámaras de vigilancia?

Cèsar Llamborda ha dit...

Podríen soterrar aquest maodel de papereres i com a mínim tindríen una utilitat: el golf de forat ample.

Cèsar Llamborda ha dit...

Dilluns, 9 i 19 del matí.

Una persona -valenta- des d'un ordinador amb IP de l'Ajuntament ha aconseguit trencar el filtre i s'ha connectat amb el blog Tarragona 2016, per trenta-dosena vegada.

Una abraçada a aquesta intrèpida o intrèpid blocaire.

No cal dir que no revelarem l'adreça IP, confidencialitat garantida!!

Waipu Carolina ha dit...

Me parece muy incívivo este acto de romper y destruir las papeleras.
Otra solución sería poner unas papeleras ultraresistentes ( ya que nos encontramos con algumas personas tan necesitadas de destruir)y así quizás suran más...son ideas claro.

Anònim ha dit...

D'acord que, mentre hi hagi superpoblació brètols i paràssits, serà difícil que això deixi de passar. PERÒ: el responsable de torn del consistori que a-pro-va la compra continuada d'aquest model de paperera d'un únic peu, que queda ben desmostrat que és del tot inadequat, l'haurien de destinar a fer camins i carreteres. A picar pedra, vaja.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Si algú de l'Ajuntament entra en aquest blog te feina per una bona estona mira aquest missatge si tornes a entrar: AGAFA APUNTS I COMENÇA A TREBALLAR. O les pròximes potser tornem a canviar-te de jefe o te canviem a tu.

J.Sanvisens ha dit...

Necessitaríem col.laboradors de l'Ajuntament també. Vinga!

Tondo Rotondo ha dit...

Anònim de les 10:41,

De fet el polèmic filtre als ordinadors de l'ajuntament suposo que també va dirigit a que no puguin riure una estona mirant aquest gran blog!

I si: Dels continguts del blog se'n deriva feina, si s'estima Tarragona.

Tondo Rotondo ha dit...

Anònim de les 10:41,

De fet el polèmic filtre als ordinadors de l'ajuntament suposo que també va dirigit a que no puguin riure una estona mirant aquest gran blog!

I si: Dels continguts del blog se'n deriva feina, si s'estima Tarragona.

david ha dit...

Quiona llàstima de papereres i quins brètols que tenim...

Dani ha dit...

I després diuen que estém en el primer món

Anònim ha dit...

L'alcalde Ballesteros ha obert un compte de correu perquè tothom pugui dir-li el que vulgui.

http://www.tarragona.cat/actualitat/noticies/noticia.php?id=144

jballesteros@tarragona.cat

Aneu amb compte, no sigui que si reb molts correus es bloquegi el sistema informàtic municipal i el/la funcionari/a valent no pugui entrar al vostre bloc.

Anònim ha dit...

Cèsar Llamborda o Pere Tarter afegiu el link i el mail d'aquest alcaldillo J. Ballesteros, als blocs amics, potser molts comentaris d'aquest blog els podem adreçar amb ell o simplement que ell visiti el blog per a veure la feina que ha de fer abans de que votem un altre cop. Si a Reus tenen un Elvis que els ha possat les piles a Tarrgona podiem crear un Beatles amb un grupet que obtengui vots de càstig. Perquè els que van marxar no tornin tampoc.