19.7.07

MAR O MUNTANYA

Analitzant aquesta instantània observem fàcilment les petites joies que portaran la nostra insigne Tarragona a capitanejar les ciutats més netes, més cultes i més dignes del segle XXI.

El dilema -però- és brutal: Escollir entre mar o muntanya, aigua o terra... aigua pudenta o terra cagada...

Difícil!7 comentaris:

Anònim ha dit...

Una idea per el nou logo de Tarragona (Ai, ca sensa logu yo no puedorr ya vivirrr) : en un fons de color caca, una T coronada per una tifa de gos ben realista i de la qual regalima la corresponent pixarada i, finalment, dessota en lletres destacades i hipnótiques el lema que fa coneguda arreu una ciutat : MERDA¡

És gratis...

Tondo Rotondo ha dit...

Ja no se n'ha sentit a parlar més del tema del logo... La merda sota la catifa, i que pagui el poble!!!

Quins ous, quins ovaris!

Anònim ha dit...

Ep!! Una de les primeríssimes coses que va fer el nou batlle, va ser congelar el "nou" logotip tot esperant saber-ne més coses del tema. A cadascú, el que li pertoca.
(Això no vol dir que qui pagui els plats trencats no siguin els de sempre; els soferts contribuents)

Albertus Magnus

Tondo Rotondo ha dit...

Tens raó, en el que dius. A mi però el que em sap més greu és que malgrat el plagi -pressumpte- l'empresa ha cobrat uns diners que són de tothom.

Anònim ha dit...

logo no...pero l'eslogan "tarragona la cagona" es perfecte.

mallolita ha dit...

tondo: aqui el mes tonto fa ...en fi que la foto de campanya del sr. Aregio en blanc i negre a l'estil currante de gratacels de NY... amb el photoshop i els de les SGAE haurien de parlar...PLAGIADOR, TIMADOR, BUITS DE IDEA, FREAKIS....tots ells... i les que te amb nens en les que sembla un pederasta... La veritat es que feia por...

Tondo Rotondo ha dit...

How, how, how... Molt bo mallolita.